بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکترمن هربارمیرم همینومیگه باوجوداینهمه مصرف دارو مراقبت.امروز بایه متخصص مشورت کردم گف کلا منسوخ شده این شستشو این چیزا چون راه چاره نیس جز حروم کردن پولتون هیچ سودی نداره وبعدازچندوقت همون آش وهمون کاسه.
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
من سه ماهه درگیرشم اول قارچی بود پماد خودم خریدم استفاده کردم و همزمان عنبرنسا ولی عنبرنسا اصلا واسه من توب نبود رفتم دکتر گفت عفونت میکروبیه ،دارو داد استفاده کردم باز دیدم علایم دارم رفتم همون دکتر گفت هم میکروبی هم قارچی هم زخم خفیف باز آنتی بیوتیک و شیاف و همزمان پونه و آویشن و پنیرک خوردم و از این قرصهای لاکتوفم ،،خلاصه من علایم سوزش داشتم و خارش و احساس داغی باز بعد مصرف داروها رفتم دکتر گفت خیلی بهتر شدی ولی هنوز خیلی کم عفونت قارچی داری بعد ۱۰ روز بیا تا زخمتو فریز کنم هنوز نرفتم ولی هنوزم کامل خوب نشدم دیگه حوصله دکتر ندارم خودم از داروخونه پماد کوتروماکسزول ۱ درصد گرفتم استفاده می کنم خلاصه من همه ی راه ها رو رفتم با سشوار خشک می کنم و تو جوش شیرین نشستم و از این قرص های واژینال لاکتوز استفاده کردم یه عالمه دم نوش خوردم بهداشت رو خیلی خیلی رعایت می کنم تا این حد که نمی زارم همسرم دستشو اونجا بزاره🤣همسرم هم قرص خورد دیگه خسته شدم از این عفونت ولش کردم