اره عزیزم خدا بزرگه،شاید خدا کمکمون کرد دستوبالمون باز شد ماهم طعم خوشبختیو چشیدیم البته خوشبختی با ...
آفرین خوب گفتی خیلیا هستن خونه و همه چیشون به راهه یا با بچه مریض سرو کار دارند یا بچه دار نمیشن که امیدوارم اون ها هم طعم آرامشو بچشن شما هم دست و بالتون باز بشه ❤️
کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منا خواهر یا وایتکسی میکنم یا پاره زنیت ندارم 🙄🙄🙄🙄
ی لباس بزا مخصوص کار با وایتکس و اینا اینجوری هم همه لباسات خراب نمیشه هم لباست خراب شد اشکالی نداره هم لباساتد دم به دقیقه نیاز نمیشه بشوری ک بافتش خراب شه
لباساییم ک به نسبت نو هستن با شامپو تخم مرغی بشور تاید خیلی نزن
چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟!نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
واقعا از ته دلم دعا میکنم تمام مردم دنیا اونقدر وضع مالیمون خوب بشه که تنها دغدغمون انتخاب رنگ لباس ...
انشالله همه خوش باشن
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲