2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 3069 بازدید | 106 پست
من اگه حامله بودم اینو می‌خریدم 

این شیکه مرسی❤️خودمم یه چی دیدم اونم با دامنه الان عکس میدم ولی من چون قدم کوتاهه کوتاهتر میشم 🥲

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجایین شما گاز قطع نشده ؟

مشهد گاز که وصله

ولی لوله هامون یخ کرده آب نداریم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من تابستون رفتم مسافرت ی مانتو گرفتم نپوشیدم نگه داشتم واسه عید لباس تو خونه ای نیاز دارم همه لباسا ...

لباس تو خونه ای منم ندارم 😅همشم میخرم آخر سرم هیچی ندارم 😟

عزیزم ما مستاجریم و دستو بالمونم خیلی خالیه،از اون لاکچریا نیستیم ک تختو اتاقو اینا داشته باشیم😁

عیب نداره عزیزم بچه تخت میحاد چکار والا پسرم من ۵سالشه ی بار نخوابیده فقط جنبه تزینی داشت 

از الان رفتین پیشواز عید ماشالا نینی سایتیا وضعشون خیلی خوبه 

والا هرچیم گرونی میشه انگار توان خرید بالاتر می‌ره من خواهرشوهرام هر مناسبتی دوتا دوتا مانتو و کفش میخرن من نهایت سالی یه بار یا دوبار بتونم مانتویی چیزی بخرم

عیب نداره عزیزم بچه تخت میحاد چکار والا پسرم من ۵سالشه ی بار نخوابیده فقط جنبه تزینی داشت 

اره عزیزم خدا بزرگه،شاید خدا کمکمون کرد دستوبالمون باز شد ماهم طعم خوشبختیو چشیدیم

البته خوشبختی بالاتراز اینکه بچمو سالم بغل بگیرم نیستا

لباس تو خونه ای منم ندارم 😅همشم میخرم آخر سرم هیچی ندارم 😟

من سالی ی بار میخرم تا اخر سال میکشونم مجبوری

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
اره عزیزم خدا بزرگه،شاید خدا کمکمون کرد دستوبالمون باز شد ماهم طعم خوشبختیو چشیدیم البته خوشبختی با ...

منم خودم نخریدم بابام زحمتشو کشید 

بزار بیاد خنده هاش ی دنیا میشه واست چند سالته عزیزم 

والا هرچیم گرونی میشه انگار توان خرید بالاتر می‌ره من خواهرشوهرام هر مناسبتی دوتا دوتا مانتو و کفش م ...

خوبکاری میکنی ادم باید عیدو دل خودشو شاد کنه با خرید،اما هرروز وزنت بیشتر اضاف میشه معلوم نیس تا عید قراره چقد بشی،صبر کن یه هفته قبل عید بخر ک برات تنگ نشه