helma552 مدیر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 415 عنوان خرید عید | مشاهده متن کامل بحث + 3069 بازدید | 106 پست امسال برای عید چه خریدهایی دارید ؟بنظرتون من که حامله م مانتو چی بخرم ؟ کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد میکنه 1401/10/25 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helma552 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 415 من اگه حامله بودم اینو میخریدم این شیکه مرسی❤️خودمم یه چی دیدم اونم با دامنه الان عکس میدم ولی من چون قدم کوتاهه کوتاهتر میشم 🥲 کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد میکنه
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6608 من اول ۳۹هفته ام...امروز همش خودشو سفت میکنه... من سه روزم از ۳۹ هفته گذشته،،سفت میکنه که نیاد😂نمیدونم چرا ایقد مقاومت میکنن
helma552 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 415 کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد میکنه
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6608 اتاق پسرتو ای کاش عکس بدی عزیزم ما مستاجریم و دستو بالمونم خیلی خالیه،از اون لاکچریا نیستیم ک تختو اتاقو اینا داشته باشیم😁
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21647 کجایین شما گاز قطع نشده ؟ مشهد گاز که وصلهولی لوله هامون یخ کرده آب نداریم مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
helma552 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 415 من تابستون رفتم مسافرت ی مانتو گرفتم نپوشیدم نگه داشتم واسه عید لباس تو خونه ای نیاز دارم همه لباسا ... لباس تو خونه ای منم ندارم 😅همشم میخرم آخر سرم هیچی ندارم 😟 کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد میکنه
helma552 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 415 هنوز دوماه وقت دارم برای فکر کردن 😏😂 نزدیک عید گرون میکنن همه چیو که 🥲😅 کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد میکنه
قاشقی عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 798 عزیزم ما مستاجریم و دستو بالمونم خیلی خالیه،از اون لاکچریا نیستیم ک تختو اتاقو اینا داشته باشیم😁 عیب نداره عزیزم بچه تخت میحاد چکار والا پسرم من ۵سالشه ی بار نخوابیده فقط جنبه تزینی داشت
helma552 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 415 از الان رفتین پیشواز عید ماشالا نینی سایتیا وضعشون خیلی خوبه والا هرچیم گرونی میشه انگار توان خرید بالاتر میره من خواهرشوهرام هر مناسبتی دوتا دوتا مانتو و کفش میخرن من نهایت سالی یه بار یا دوبار بتونم مانتویی چیزی بخرم کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد میکنه
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6608 عیب نداره عزیزم بچه تخت میحاد چکار والا پسرم من ۵سالشه ی بار نخوابیده فقط جنبه تزینی داشت اره عزیزم خدا بزرگه،شاید خدا کمکمون کرد دستوبالمون باز شد ماهم طعم خوشبختیو چشیدیمالبته خوشبختی بالاتراز اینکه بچمو سالم بغل بگیرم نیستا
helma552 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 415 پانج بخر ک بعد زایمانم بتونی بپوشیش موافقم مرسی گلم ❤️ کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد میکنه
goli_m_ عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 619 لباس تو خونه ای منم ندارم 😅همشم میخرم آخر سرم هیچی ندارم 😟 من سالی ی بار میخرم تا اخر سال میکشونم مجبوری چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
قاشقی عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 798 اره عزیزم خدا بزرگه،شاید خدا کمکمون کرد دستوبالمون باز شد ماهم طعم خوشبختیو چشیدیم البته خوشبختی با ... منم خودم نخریدم بابام زحمتشو کشید بزار بیاد خنده هاش ی دنیا میشه واست چند سالته عزیزم
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6608 والا هرچیم گرونی میشه انگار توان خرید بالاتر میره من خواهرشوهرام هر مناسبتی دوتا دوتا مانتو و کفش م ... خوبکاری میکنی ادم باید عیدو دل خودشو شاد کنه با خرید،اما هرروز وزنت بیشتر اضاف میشه معلوم نیس تا عید قراره چقد بشی،صبر کن یه هفته قبل عید بخر ک برات تنگ نشه
نازنینمممم۷۹ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 6608 منم خودم نخریدم بابام زحمتشو کشید بزار بیاد خنده هاش ی دنیا میشه واست چند سالته عزیزم دست بابات درد نکنه😍متاسفانه بابامم کارگر بود دستش خیلی خالی تراز ما بود من ۲۱ سالمه گلم