2777
2789

سلام عزیزم خوبی؟ لطفا اگر امکانش هست در مورد یه موضوع شخصی زندگیم کمکم کن

واقعا به مشکل بزرگی برخوردم و چند روزیه اعصابم به شدت داغونه و فقط مشورت با تو میتونه راه درست رو نشونم بده

خواهش می‌کنم اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کن چون شخصیه و نمیخوام اینجا بیانش کنم

واقعا خیلی کمکم میکنی اگه قبول کنی

بازم ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاورس؟

تو این سایت به خیلیا کمک کرده تاپیکاشو بخونی متوجه میشی اولین تاپیک تجربیات گرانبها

از زندگی شخصیش تجربیاتی کسب کرده و تو این راه بقیه رو راهنمایی میکنه

سلام عزیزم 

چند نفر هستن در نوبت و من نرسیدم جواب بدم .درخواست دوستی قبول کنم هم به نظرم بدتره .چون کسی که نمیتونه جواب در اسرع وقت بده، بهتره امیدواری ایجاد نکنه .

ببخشید نمیتونم همفکری کنم با شما .شرمنده ام:(

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تو این سایت به خیلیا کمک کرده تاپیکاشو بخونی متوجه میشی اولین تاپیک تجربیات گرانبها از زندگی شخصیش ...

ممنون از توجهتون .امیدوارم درک کنین شرایطم رو  

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

پس اینجا بگم الان راهنماییم کنید؟ 😓

بنویسین تا لایکش کنم و پاکش کنین چون خصوصیه 

پس اینجا بگم الان راهنماییم کنید؟ 😓

عزیزم کپی کردمش 

پاکش کنین 

در ویس آخر هفته پنجشنبه جواب میدم

یک لینک از ویس براتون اینجا ارسال میکنم 

ممنون از صبوری تون   

بنویسین تا لایکش کنم و پاکش کنین چون خصوصیه 

ببخش منتظر موندی عزیزم

من چیکار کنم رو چیه خودم کار کنم تا این چیزا منو بهم نریزه؟

میگم شوهرم غیرتیه یا جفتمون با بقیه راحت باشیم یا جفتمون رعایت کنیم

هی میگم نکنه بین این همه آدم از اینا یجور دیگه خوشش میاد که باهاشون راحته 😓

چه فکرا که نمیاد به مغزم

ببخش منتظر موندی عزیزم من چیکار کنم رو چیه خودم کار کنم تا این چیزا منو بهم نریزه؟ میگم شوهرم غیرت ...

اختیار داری عزیزم 

بهت جوابش را میدم انشاله   

عزیزم کپی کردمش  پاکش کنین  در ویس آخر هفته پنجشنبه جواب میدم یک لینک از ویس براتون این ...

ممنونم عزیزم مرسی که کمکم میکنی

ما جفتمون مشکل اعتماد داریم

یعنی میگم اعتماد کنم بهش اگه سو استفاده کرد دیگه مثه قبل نشم ولی نمیتونم باز میخوام سیمجینش کنم ببینم کجاست

اونم اصلا نمیگه مثلا فلانی اومده بود یا رفتم فلانی رو دیدم اصلااااااااا نمیگه اینارو بهم و اذیت میشم