2777
2789
عنوان

دختر گرابها به کمکت نیاز دارم 🙏🏻🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 18 پست
اختیار داری عزیزم  بهت جوابش را میدم انشاله    

ان شاالله

من هر روز سعی می‌کنم تاپیکاتونو بارها و بارها بخونم و تو ذهنم بره امیدوارم این راهنماییتون برای همیشه حالمو بهتر کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

ببخشید من خیلی تگ شده بودم و تعداد سوالات زیاد بود ...

من خیلی به موضوع شما فکر کردم . 

من قکر میکنم شما یه حس "ترس از دست دادگی" داری روی همسرت در حالیکه همسرت کاری نکرده و شفافه رفتارش.

وقتی هم حساسیت خیلی زیادی نشون بدی روی مسئله ای که همسرت روی اون اصلا فکری نکرده ،ممکنه اعث بشی  اون موضوع پر اهمیت جلوه کنه و همسرت بدتر حساس تر بشه .

اما یک نکته :

همونقدر که همسرت حساسیت داره شما حسایتت بیشتره .شما خط قرمزت را تو جمع بازم رد نکردی .ولی همسرت تو رودروایسی رد کرد.

بهش گفتی نباید ردمیکرد؟ 

این موضوعی هست که شما باید دیکته کنی به همسرت.اینکه هر انچه برای من مهم میدونی برای خودتم انجام باید بدی.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم  ببخشید من خیلی تگ شده بودم و تعداد سوالات زیاد بود ... من خیلی به موضوع شما فکر ک ...

سلام ممنونم که جوابم رو دادی عزیزم

بله دقیقا یه حس بد ترس از دست دادگی دارم نسبت به همسرم و اونم اینجوریه خیلی نگرانه کلا انگار با اینکه همدیگرو دوس دارم ولی یه حس بی اعتمادی بینمون هست و بااینکه میدونم طرف مقابل پاکه و قابل اعتماده ولی بازم نگرانیم

اره چند باری گفتم که نباید دست میدادی گفت من پیش قدم نشدم برا دست دادن ولی اون خانوم چون دستشو آورد دیگه زشت بود رد کنم دستشو 

بهم گفت اگر شوهر اون خانوم بخواد باهات دست بده میتونی دست بدی چون اون به من اعتماد داره که زنش دست میده 

این حرف رو زد

ولی دیگه نمی‌دونم چیکار کنم چه کتابی بخونم که ترس از دست دادگی از بین بره خیلی حس بدیه این نگرانی