miss_marmoolakسابق مدیر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 6157 عنوان خون دماغ شدن خیلی بده؟🥲🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 30263 بازدید | 20 پست علامت چیه؟؟نامزدم چند وقته هفته ای دوبار از خاب بیدار میشه خون دماغ میشهخلط خونی هم دارهچه دکتری باید بره؟خیلی استرس داره چند وقته🥲🫠بگین ک چیزی نیییییست🥲 اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶 1401/10/25 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_satin_ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 4397 نه بعد اون سردرد نمیشه کلا همیشه فکرش درگیر و سردرد داره میگم ممکنه سردرد بخاطر فشار بالا باشه؟ نمیدونم گلم من همون موقع اینطور میشدم یا یهو سردرد میگرفتم در حدی که باید میخوابیدم یا چشام میبستم یه دکتر خوب بره که الکی دارو چی نخواد مصرف کنه
nk000 عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 7770 ایشالله🥲❤️ اصلا دکتر نمیره ب زور باید نوبت بگیرم بره شما نمیدونی چ دکتری نوبت بگیرم؟ اول همون موقع فشارش رو چک کنه.خوردن غذای تند وشور باعث بالا رفتن فشارخون وخون دماغ میشه. دقت کن ببین دو وعده قبلش چه خورده غذای رستورانی وفست فود خیلی نمک پنهان داره.خشکی هوا هم باعث خون دماغ میشه بگو شبها دماغش رو با ویتامین آ چشمی چرب کنه اگه نداشتین کمی روغنیا کره یا کرم بزنه ازبیرون جلو سوراخ بینیش
شصتطلا عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 9643 سلام عزیزم مشکل نامزدت چی بود خوب شد آخه پسرمنم خیلی خون دماغ میشه ⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت
miss_marmoolakسابق مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 6157 سلام عزیزم مشکل نامزدت چی بود خوب شد آخه پسرمنم خیلی خون دماغ میشه بخاطر استرس بود عزیزمدرست شد اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
شصتطلا عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 9643 بخاطر استرس بود عزیزم درست شد خداروشکر ⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت
khadmm عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1 من دو روزه پشت سر هم چند ساعت یک بار خون دماغ پیشم خیلیم شدیده اصلا هم جلوی افتاب نیستم و نمیرم بعدش سردرد فکر نمیکنم بخاطر خشکی دماغ باشه دلیلش چیه؟؟