2777
2789
عنوان

خون دماغ شدن خیلی بده؟🥲🥲

27625 بازدید | 20 پست

علامت چیه؟؟

نامزدم چند وقته هفته ای دوبار از خاب بیدار میشه خون دماغ میشه

خلط خونی هم داره

چه دکتری باید بره؟

خیلی استرس داره چند وقته🥲🫠

بگین ک چیزی نیییییست🥲

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی نیست به حق لحظات اذان

ایشالله🥲❤️

اصلا دکتر نمیره ب زور باید نوبت بگیرم بره

شما نمیدونی چ دکتری نوبت بگیرم؟

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

فعلا بره آزمایش بده 

احتمالش هم هست از خشکی مخاط بینی بشه 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بیشتر ببینید
خون دماغ میتونه بخاطر فشار بالا یا خشکی بینی باشه.

خیلی سردردم میشه

نشونه ی فشار بالاست ب نظرت؟

منم اینطور بودم 

دکتر زیاد رفتم همش دارو چی الکی

یه دکتر مامانم گفت خوبه هی نرفتم اخر سر رفتم پیشش گفت ته بینیت زخمه مثل زمینی که از خشکی ترک میخوره همونطوری 

بهم یه اسپره دماغ داد 

گفت وقتیم خون دماغ میشی جلوشو محکم نگیر 

یخ رو گردن و پیشونیت بذار

موقع خواب حتما خون برمیگرده به گلوش. دچار خشکی بینی شده یا حساسیت داره به چیزی. بینیشو بگو چرب کنه. یه متخصص هم بره خوبه. اما نترس چیزی نیست .ما این مورد رو داریم تو خانواده

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
نمیدونم گل ،میخوای بگو الان فشارشو بگیره

الان سرکاره

مرسی عزیزم❤️

منم سردرد میگرفتم  بیشترن پشت سرم درد میگرفت دقیق خون دماغم تا تموم میشد اینجوری میشدم  ...

نه بعد اون سردرد نمیشه

کلا همیشه فکرش درگیر و سردرد داره

میگم ممکنه سردرد بخاطر فشار بالا باشه؟

موقع خواب حتما خون برمیگرده به گلوش. دچار خشکی بینی شده یا حساسیت داره به چیزی. بینیشو بگو چرب کنه. ...

مرسی عزیزم❤️