2777
2789
عنوان

بارداری دوم

96 بازدید | 8 پست

سلام وقت بخیر مختصرومفید بگم که بعد ۵سال که از تولد دخترم میگذره من و همسرم به فکربچهدوم افتادیم میدونم گرونی وبدبختیه اما تابوده دنیا همین بوده ماهم وضع مالیمون شکرخدا خوبه دستمون به دهنمون میرسه اما فوق العاده میتررررسم از زایمان وحتی بعدش از طرفی خانوادمم حمایتگر نیستن ک برم خونشون سربچه اولم خیلی اذیت شدم مادر شوهرم گیرمیداد تا۴۰روزگی برو خونه بابات میترسم بازم تکرار بشه ممنون میشم راهنماییم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم عزیزم من با آی وی اف و کلی دارو درمان بچه دوم باردار شدم ویار خیلی وحشتناک نه مامانم نه خالم که مادرشوهر که رابطمون خوبه نیومدن دارم وارد هفت میشم ولی دلم خیییلی ازشون پره و هیچوقت یادم نمیره گرچه در ظاهر خوبم باهاشون

چی بگم عزیزم من با آی وی اف و کلی دارو درمان بچه دوم باردار شدم ویار خیلی وحشتناک نه مامانم نه خالم ...

گاهی که به این چیزاش فکرمیکنم کلا پشیمون میشم چون کسایی مثل قوم شوهر که الان پیداشونم نیس اون موقع صاحب اختیار میشن ونظرمیدن اون دوستمون میگه پرستار بگیر ولی میدونم بفهمن پدرمونو درمیارن

عزیزم اگه با همسرت صلاح دونستین وتصمیم گرفتین،دیگه به حرفای خاله زنکی دیگران توجه نکنین،زایمان هم درسته سخته ولی همش چند روزه،تمام میشه میره

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️