2777
2789
شناسنامشو خودم دیدم خالی بود ولی نمیدونم چرا تا حالا مجردمونده

خانوادتو بفرست پرس و جو و تحقیق کن ، مگه نگفتی دوستش گفته زن داره 

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             

ببین اگه مردی نخواد هییییییچ زنی به زور نمیتونه وارد زندگیش بشه انقد به هم جنسامون بد بین نباشیم کرم از مرداس که میرن گول میزنن میگن زنم رو دوست ندارم یا باهاش رابطه ندارم یا اصلا وانمود میکنن مجردن بعد که زنه رو عاشق خودشون کردن میگن که نخواستم ازدستت بدم تو دوروبریام دیدم که میگم

yn

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینجا ک همه شوهراشونو بذل و بخشش میکنن ب مجردا ک میگن شوهر میخوایم میگن بیا شوهر من مال تو. پس نباید از خیانتم ناراحت بشن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

الان که زن ها و مردها خیانت میکنن بدون صیغه و این حرف ها مخصوصا خیانت دو تا متاهل زیاد شده 

زن های متاهل از مردها هم جلو زدن 

دلیلش هم شاید اعتیاد به رابطه و بی هدفی و ازدواج غلط با آدم غلط و خیلی چیزهای دیگه باشه 

بنظرت میتونه شناسنامشو عوض اینا کنه

اره ، فکر کنم المثنی میتونن بگیرن 

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             
شک نکن اون زنی که پا به مرد زن دار میده یکی از سگ صفت ترین زن های روزگاره اون مرد هم باید بشا شی رو ...

چقد جامع و قشنگ،واقعا کیف کردم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

صد در صد تقصیر نازو عشوه و قمزه یه زنه ... مرد بدبخت که با اخم و تخم کسی عاشقش نمیشه ... یه زن بی ذات هست که میاد نازو قمزه کنه زندگی بهم بزنه بعد این زن های صیغه ای فرق دارن با زن زندگی کم ساده بگیریم اینارو 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403