شناسنامشو خودم دیدم خالی بود ولی نمیدونم چرا تا حالا مجردمونده
خانوادتو بفرست پرس و جو و تحقیق کن ، مگه نگفتی دوستش گفته زن داره
اونجایی کهفروغ فرخزاد میگه« نمیدانم چرا تحملجمعیت را ندارم» باید بگم که ،من هم همینطور فروغ جان،من هم همینطور.برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !
ببین اگه مردی نخواد هییییییچ زنی به زور نمیتونه وارد زندگیش بشه انقد به هم جنسامون بد بین نباشیم کرم از مرداس که میرن گول میزنن میگن زنم رو دوست ندارم یا باهاش رابطه ندارم یا اصلا وانمود میکنن مجردن بعد که زنه رو عاشق خودشون کردن میگن که نخواستم ازدستت بدم تو دوروبریام دیدم که میگم
اونجایی کهفروغ فرخزاد میگه« نمیدانم چرا تحملجمعیت را ندارم» باید بگم که ،من هم همینطور فروغ جان،من هم همینطور.برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !
صد در صد تقصیر نازو عشوه و قمزه یه زنه ... مرد بدبخت که با اخم و تخم کسی عاشقش نمیشه ... یه زن بی ذات هست که میاد نازو قمزه کنه زندگی بهم بزنه بعد این زن های صیغه ای فرق دارن با زن زندگی کم ساده بگیریم اینارو
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭 ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید. https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403