2777
2789

بعضی زنا راحت میتونن وفادار ترین مردا رو از راه بدر کنن

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرق نمیکنه هدف چی باشه. همونطور که اونها با پول توجیه میکنن مردها هم با زنم بهم نمیرسه توجیه میکنن.& ...

نگاه اکثریت به اینه زن مقصره بدبختی همینه 

درحالیکه اگه زن مفسده اون مرد هم همون اندازه فساد کرده

مرد اگه عاشق زنش باشه هیچوقت سمت زن صیغه ای نمیره ‍...اینکه بگن آی گول خوردو فلان همش حرفه مگه مرد عاشقم گول میخوره اخه ...مرد جماعت دنبال تنوعه گاهی بعضی از فانتزی های ۱۸+ که تو سرشونه رو روشون نمیشه با زن خودشون برن یا شایدم زنشون از این نوع رابطه خوشش نیاد برای همین میرن سمت زنای صیغه ای و این داستانا ...

شناسنامشو خودم دیدم خالی بود ولی نمیدونم چرا تا حالا مجردمونده

٤٠سال سني نيست براي يه آقا كه تعجب كردي مجرد مونده

الان سن ازدواج رفته بالا

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
بنظرتون یکی می تونه ازدواج کرده باشه بره شناسنامه دیگه بخره ازدواجش ثبت نشه

صیغه ها فکر نکنم تو شناسنامه ثبت بشه 

ولی تو عقد که ثبت میشه و طلاق میگیرن هستن کسانیکه اسمشو پاک میکنن