2777
2789
عنوان

مشهد چه خبره؟؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 42148 بازدید | 192 پست
آب خونه ما ۳ روزه یخ زده😐😂

😄🤕یادمه همون ۱۳ ۱۴ سال پیش توکرج ک برف شدید اومد لوله های ساختمون از بیرون بود همسایه ها اتیش اینا اورده بودن توپارکینگ ک زیر لوله هارو گرم کنن. اونموقع ها چ هیجانی داشت😂

parasoo1989@
واقعا پس وضعیت بحرانی چون من شنیده بودم قطبشمال تا منفی 30 درجه پایین میره و اینقد سرده. واقعا مشهد ...

یکی از شهرای روسیه تا منفی ۶۰ درجه رفته بعدم دما سنج خراب شده 

میگن احتمالا منفی ۷۵ درجه بود 

من مستندشو دیدم طرف میره میوه میخره تو مسافت خیلی کم تا میوه رو بیاره خونه یخ میزنه جوری که با پرتقال میزد رو  میخ مثل چکش

خدایا شکرتتتتتتت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نیا عزیزم هیچ جا نمیتونی بری شدید سرده فقط باید بشینی خونه  مهر بهترین تایمه واسه مشهد&nbs ...

اردیبهشت چطوره؟اوایل اردیبهشت؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
😄🤕یادمه همون ۱۳ ۱۴ سال پیش توکرج ک برف شدید اومد لوله های ساختمون از بیرون بود همسایه ها اتیش اینا ...

ما بخاری گذاشتیم جای لوله ها😂😂😂

سخت ترین جای درس خوندن اونجایی که با عذاب وجدان میشینی سریال میبینی:)))
خیلی وحشتناکه..آب نبود..همه جا یخ زده..الان هنوز شوهر صبحا با چهار لیتری آب جوش می‌ره سروقت ماشین می ...

عزیزم واقعا درک میکنم که چقدر استرس تحمل میکنی. امیدوارم به امید خدا همه چی بهتر بشه و سرمای وحشتناک بره از مشهد  مراقب خودتون باشید

به نام خدا یخ زدیم 😅😢

البته من مامانم مشهده و خودم نیشابور که کمی از مشهد نداشت 

واقعا سرد بود امروز هوا یکم باز شد و خورشید گرم تر بود 

اینجا همیشه برف میومد فرداش باز می‌شد 

ولی این دفعه انقدر سرده که یه لایه دو سانتی برف و یخ هنوز از هفته پیش مونده رو پشت بام ها و خیابون ها و هنوز باز نشده با وجود خورشيد 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
عزیزم واقعا درک میکنم که چقدر استرس تحمل میکنی. امیدوارم به امید خدا همه چی بهتر بشه و سرمای وحشتناک ...

ممنون گلم انشاءالله..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

ببین ما جنوب کرمانیم اصلاا سرمای واسمون زیاد معناا نداشت ولی انقد سرد شدهه تمام‌محصولاتمون سرد زدهه 

هوا یخ اینجاا هم زیر ساز گرمایش نداره هیچ وقت انقد سرد نشده بود ب فکر باشیم 

با دوتا پتو با بخارهای برقی داریم سر میکنیم خیلی سردهه اصلاا عادت نداریم ب این حد از سزمااا

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷