2777
2789
یه لگد بزن در باسنش بره گمشه عوضی رو.

چقد خوبه ک آدم حداقل میتونه حرف بزنه بشناسه ی کم طرفو

قدیما چطور ازدواج میکردن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

وای اون خانوم الان وضعیتش خوبه؟

بعد چند بار خودکشی و قهر کردن از خونه دوتا بچه هاشم ول کرد و دمشو گزاشت رو کولش فرار کرد فقط

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قراره آدم ی انتخاب داشته باشه حداقل انتخاب درس داشته باشه

افرین تو قراره ادامه مسیرت رو با یه آدم با لول باشی نه کسی که پز پول قرض دادن به پدر مادرش میده به چه هدف ؟

من لارجم؟

من اهمیت میدم به خونوادم؟

خونوادم برام اولویت هستن؟

لارج هستی ؟ پس اگه واقعا هستی به من نشون میدی نه اینکه مدام از خودت تعریف کنی چجوری نشون میدی ؟ منو میبری بیرون چیزی برای من کم نمیذاری از من میپرسی پول چیزی لازم نداری ؟ و حتی اگه گفتی نه به زور هم که شده باید پول بریزی به حسابم هر کاری هست به من بگو خب ؟ پسرای لارج اینجوری هستن

به خونوادت اهمیت میدی ؟ پس نیاز مالیشون رو به کسی که دو روز اومده تو زندگیت و بقولا جایگاه پایین تری داره نسبت به خونوادت نمیگی .

برات اولویت هستن؟ معنی اولویت بودن رو میدونی ؟ تو ادم با حذبه ای هستی تو خونواده واقعا؟ پس چرا من تا حالا ندیدم چیزی جز لب و دهن و خود تعریفی

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

بعد چند بار خودکشی و قهر کردن از خونه دوتا بچه هاشم ول کرد و دمشو گزاشت رو کولش فرار کرد فقط

خدا لعنتش کنه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

ول کن این الدنگ میخایی چکار

بعدا پدرش تو زندگیت دخالت زیاد خواهد داشت

بیدرک هم هست شما پدر نداری هی میخاد بعد ازدواج پدرش بکنه تو پاچه زندگیت

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

دیشب تو تاپیک قبلم گفتم چیشدهبعد گفتن سند بدبختیتو امضا میکنیبعد ک زنگ زد گف برو از هر کی میخوای بپر ...

جدی این آدم از لحاظ مغزی سالم نیست

به جا مغز، پشکل تو سرشه

ببین پسرا اگه یه چیز بد از دختری ببینن خیلی بد رابطه رو تموم میکنن با توهین و ... تازه اگه دختری ردشون کنه دنبال عیب و ایراد میگردن که بگن خودم نخواستم

حواست باشه جایی برا این صحبتا باقی نزاری خودت درجا حذفش کن از زندگیت

افرین تو قراره ادامه مسیرت رو با یه آدم با لول باشی نه کسی که پز پول قرض دادن به پدر مادرش میده به چ ...

اینطور ک متوجه شدم ی دوست ب دردنخورم داره ک حسابی راهنماییش میکنه

ول کن این الدنگ میخایی چکار بعدا پدرش تو زندگیت دخالت زیاد خواهد داشت بیدرک هم هست شما پدر نداری هی ...

از فرهنگ خانوادشم اصن خوشم نیومد ببخشید ببخشید انگار آویزونن

جدی این آدم از لحاظ مغزی سالم نیستبه جا مغز، پشکل تو سرشهببین پسرا اگه یه چیز بد از دختری ببینن خیلی ...

از بس ک هیچی نیستن

اینطور ک متوجه شدم ی دوست ب دردنخورم داره ک حسابی راهنماییش میکنه

باهاش بچگانه بحث نکن بگو مناسب هم نیستیم و امیدوارم همسر مناسب خودت رو اونجوری که به میلت هست و با اخلاقیات خاصت سازگار پیدا کنی و خوشبخت بشی دیگه هیچ گونه بحثی هیچ گونه ها حتی اگه پرخاش کرد نکن هیچی هیچ واکنشی نشون نده

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

میگه تو فقط بگو چشم تا من عصبی نشم

بگو برو دست خدای مهربون

برو تا همون بابات بهت چشم بگه

چقدر ملت پررو ان

ببخشید اما بزن دم باسنش همین امروز از زندگیت بندازش بیرون این آدم به درد نخور رو..

شوهر من اومد خواستگاریم گفت الگوی من پدرمه

گفت اول مادر بعد پدر بعد زن

بعد کلی منت میزاشت که من نمیگم خواهر و برادر میگم بعدش زن.

هیچی نگفتم زنش شدم.

نگم که چه سختی هاییی کشیدم دهنم صاف شد.

پدرش به خانواده من توهین میکرد حق نداشتم جوابشو بدم چون شوهرم خط قرمزش خانوادش بود. به جایی رسیدم که قرص اعصاب میخوردم و باباش فهمید رفت به بابام گفت دخترت قرص اعصاب میخوره. چرا به ما نگفتی دخترت قرص میخوره.بابام گفت من نمیدونستم.

بعدش ومن تا شنیدم دیگه شدم یکی دیگه.....

گفتم بستمه دیگه اینقدر تحمل کردم و زدم به سیم آخرر

تامرز جدایی پیش رفتم و برگشتم.شوهرم الان خداروشکر بهتر شده و فهمیده رفتار خودش و خانوادش بد بوده معذرت خواهی میکنه ولی من هیچ وقت فراموشم نشده.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
اولین روز میگف با پدرم نمیسازمدیشب ک سومین روز بود میگف پدرم هر چی بخواد من باید بهش بدم حتی حقوقموپ ...

پدر رو نمیشه عوض کرد زن رو میشه...این جمله اش زنگ خطره بعدها نگی چرا دست و پای پدرشوهرم و خانواده شوهرم از زندگیمون جمع نمیشه هااااا

پدر رو نمیشه عوض کرد زن رو میشه...این جمله اش زنگ خطره بعدها نگی چرا دست و پای پدرشوهرم و خانواده شو ...

اصن بی معنی ترین جملس