2777
2789
عنوان

مشهد چه خبره؟؟؟؟!!!!

42148 بازدید | 192 پست

دوستای مشهدی واقعا اینقد سرد شده مشهد؟؟؟؟!!!! میگن در طی این سالها بی سابقه ست و حتی تا منفی 18 رفته    دوستم میگه تا حرم از هتل نزدیک حرم شون حتی برای زیارت نمیتونن برن بیرون  

من ک مشهدی نیستم اما دیدم ک خیلی یخبندون شده بود و افتضاح ب حدی ک ادما اگ بیرون بودن مژه هاشون یخ میزد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منفی هجده چیه پنج شنبه شب منفی بیست درجه بود،اکثریت خونه ها لوله های آب وکنتورها یخ زده بود،ماشین شوهرم یخ زده بود نه درب باز میشد نه قفلها

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

تا منفی 20 رفت ، ما شبا با دو تا پتو میخوابیدیم،لوله های آب هم یخ زد،ولی اگه جوون باشی و لباس خوب بپوشی و ماشین هم داشته باشی میتونی بری بیرون،مدارس هم تا آخر این هفته تعطیل کردن

مشهدم، بگو تا سرکوچه،البته امروز هوا یکم بهتر شده

من میخام بیام مشهد مسافرت نمیدونیم برا کی بلیط بگیریم میخایم اوایل بهمن باشه😑

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡