2777
2789
عنوان

مشهد چه خبره؟؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 42148 بازدید | 192 پست
چون من خودم مشهدم عزیزم یکسره هم بخاطر کارم بیرون بودم 

خب منم دیدم 

باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخام بیام مشهد مسافرت نمیدونیم برا کی بلیط بگیریم میخایم اوایل بهمن باشه😑

فهلا نیا که نمیتونی قدم از قدم برداری..خیابانهای اصلی خوبه ولی کوچه ها هنوز یخ زدست وهوا هم واقعا سرده هیچ لذتی نمیبری

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
منفی هجده چیه پنج شنبه شب منفی بیست درجه بود،اکثریت خونه ها لوله های آب وکنتورها یخ زده بود،ماشین شو ...

وااای وحشتناک  خوبه نمیترسید از این وضعیت، من بودم سکته میکردم. عزیزم خیلی مراقب خودتون باشید

وااای خدا رحم کنه توروخدا مواظب خودتون باشید    

یه شب به شوهرم گفتم حوصلمون سررفته بریم میوه بخریم، یکم رفتیم گفتم وای چقدر وحشتناکه برگردیم 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
تا منفی 20 رفت ، ما شبا با دو تا پتو میخوابیدیم،لوله های آب هم یخ زد،ولی اگه جوون باشی و لباس خوب بپ ...

واقعا پس وضعیت بحرانی چون من شنیده بودم قطبشمال تا منفی 30 درجه پایین میره و اینقد سرده. واقعا مشهد داره تبدیل به قطب میشه    

واقعا پس وضعیت بحرانی چون من شنیده بودم قطبشمال تا منفی 30 درجه پایین میره و اینقد سرده. واقعا مشهد ...

نه عزیزم دیگه آنقدر وحشتناک که میگی نیست توخونه کنار بخاری گرم میشیم دیگه بیرون نمیریم خیلی درحدنیم ساعت میریم زود میایم خونه طولانی نمیشه بریم 

وااای وحشتناک    خوبه نمیترسید از این وضعیت، من بودم سکته میکردم. عزیزم خیلی مراقب خودتون ...

خیلی وحشتناکه..آب نبود..همه جا یخ زده..الان هنوز شوهر صبحا با چهار لیتری آب جوش می‌ره سروقت ماشین میگه اگه یخ بزنه چیکار کنم،خونمون صبح جمعه شیشه های پنجره که بخار گرفته بود یخ زده بود ،هممون یکسره دور بخار کز کرده بودیم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...