2777
2789

بعد از چندروز که تموم کردیم پیام زده تو رفتی برای من دعا گرفتی منو دیونه کردی 

تو با پیج فیک اومدی با من صحبت کردی 

تو کثیفی تو با همه درارتباطی

تو ذاتت کثیف روم نمیشه حرفای که زد رو بنویسم 

به خانوادمم حتی فحش داد به بابام مامانم 

فقط گفتم خدا جوابتو بده 

دارم دیوونه میشم دلم میخاد بمیرم من حتی تا حالا دعا بگیر رو از نزدیک ندیدم منی که جز اون با کسی حتی صحبت هم نکردم 

به هیچ کس نمیتونم چیزی بگم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاااااااا واست مهم نباشه..آدما وقتی احساس ضعف میکنن و حرفی واسه گفتن ندارن فحش میدن..درضم کسی که ف ...

نمیشه واسم مهم نباشه 

وقتی هرچی رسید به خانوادم حرف زد و من سکوت کردم 

نمیشه واسم مهم نباشه  وقتی هرچی رسید به خانوادم حرف زد و من سکوت کردم

منم ی همچین موقعیتی واسم‌پیش اومد فقط سکوت کردم طرف بعد چندروز خودش شرمنده شدو اومد عذر خواهی اما من خیییییلی شیک بلاکش کرده بودم و اصلا واسم مهم نبود و فقط سپردمش بخدا..واینم بگم خدا خودش جوابشو داد

منم ی همچین موقعیتی واسم‌پیش اومد فقط سکوت کردم طرف بعد چندروز خودش شرمنده شدو اومد عذر خواهی اما من ...

ببین منم کلی ب خانوادم فحش داد.حتی ب خاله هاو عمو و داییام..و کلی تهمت بهم زد..ولی خدا گذاشت توکاسش..میدونم خییییلی سخته چون خودم تجربش کردم ولی فقط سکوت کن و آروم باش

منم ی همچین موقعیتی واسم‌پیش اومد فقط سکوت کردم طرف بعد چندروز خودش شرمنده شدو اومد عذر خواهی اما من ...

پشیمون چه فایده ی داره 

بهم گفت تو کثیفی ذاتت کثیف انقد که با بقیه هستی با همه هستی 

پشیمون چه فایده ی داره  بهم گفت تو کثیفی ذاتت کثیف انقد که با بقیه هستی با همه هستی

عزیزم من بدتر از اینارو شنیدم..منو حتی متهم کرد با پسرعموم.....رکیک ترین حرفارو زد..بهت گفتم عشقم ادما وقتی احساس ضعف و کمبود دارن فحش میدن..درضم مگ ب حرف گربه سیاه بارون میباره..ذات کثیف خودشو نشون داده

فقط منی که انقد دوسش داشتم الان از خودم متنفر شدم که چرا عاشق این آدم شدم

ماها بعضی وقتا ادمارو اشتباه انتخاب میکنیم و تاوانشم میدیدم..عزیزم لیاقت عشقتو نداشته..همچین ادمایی باید با یکی مث خودشون باشن..