2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

148 بازدید | 13 پست

یک سال پیش بچه یکی از فامیل اومد خونمون زیر تخت یهو دید تفنگ بچگی برادرم اونجاست مال بیست سال پیش بود اون زمان 120 هزارتومان خریدنش خیلی بزرگ بود

همیشه مامانم تو کمد قایمش می‌کرد اون روز خونه تکونی و ایام عید بود زیر تخت گذاشتش منم نبودم که اجازه ندم چون من رک هستم 

برداشت بردش خانوادم بهش گفتن خرابش نکنی

حالا خبر رسیده شکوندش

بخدا دست و دلبازم اما کارد بزنید خونم در نمیاد 

چرا بابا مامان همون بچه نباید بگن خوب نیست یادگاری نباید ببریش نباید وسیله کسی دست بزنی بخدا من بچه بودم مامانم نمیگذاشت در یخچال خونه داییم  باز کنم میگفت زشته  

نمیدونم چیکار کنم به هر حال یادگاری بود مامانم میگه یه جوری ازش میگیرم 

مامان بابام نمیتونن نه بگن وگرنه اگر همون موقع میگفتن نه تفنگ نمی برد

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

بگید این رسم امانتداری نیس

آدم یادگاری‌ ه کسی رو نمیبره با خودش

😒😒😒😒😒

وقتی پدر و مادری بچشونو تربیت نکنن این وظیفه میفته گردن دیگران

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار میشه کرد بعضیا حریم سرشون نمیشه من مهمون داشتم دره تک تک کابینتا و کمدها و حتی فریزر رو باز کرد فانیل خودمم بود اخه یعنی چی شاید من گوشت ندارم تو فریزر نمیخوام تو ببینی شاید من تو افسردگی به سر میبرم و فقط ظاهر خونمو تو خواستی بیای جمع کردم بعد یادم اومد ده سال پیش همین ادم میگفت رفتیم خونه فلانی کابینتش رو باز میکردی میریخت بیرون وای چه شلختست اعصابم خورد شد گفتم تو دلم پس معلوم شد فضولی الانم بری پشت من بگی لابد

بچه ها حالم بده از این طرف واحد بغلیمون که مستاجر هم هستن فرهنگشون پایینه دخترشون اومده قهر خواهر کوچکس داد میزنه فوحش های جنسی میده بابهه نعره نیزنه میگه چیزم تو دهنش اونم جلوی هم دیگه راحت این حرفارو میزنن سه روزه دارن شرو ور میگن و داد میزنن همش صداشون تو خونه منه اعصابم خورده به خدا

چیکار میشه کرد بعضیا حریم سرشون نمیشه من مهمون داشتم دره تک تک کابینتا و کمدها و حتی فریزر رو باز کر ...

زورم میاد هر جا میرن میگن دکترا گفتن بچه تون نابغه ست

آخه بچت اگه نابغست دست به وسیله شخصی نمیزنه 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
داداشت باید ناراحت باشه 

اولش ناراحت شد بعد بیخیال شد 

بچه ها حالم بده از این طرف واحد بغلیمون که مستاجر هم هستن فرهنگشون پایینه دخترشون اومده قهر خواهر کو ...

ما دو تا همسایه داریم صبح تا شب شب تا صبح مگه میگذارن کسی بخوابه 

برو بگو اگر من بودم به خانوادش تذکر میدادم این جور که نمیشه 

زورم میاد هر جا میرن میگن دکترا گفتن بچه تون نابغه ست آخه بچت اگه نابغست دست به وسیله شخصی نمیزنه&n ...

وای منم زیاد دارم تعزیف از بچشون میکنن دور و بریا بعد بچش داره می....نه به اعصاب ما ننش داره تعریف میکنه از مودبی و یدونه بودن بچش یه چی هم بگی میگن وای منع نکناااا سرت میاد بالا تو گند زدی به تربیت بچت دلیل میشه منم بزنم؟

ما دو تا همسایه داریم صبح تا شب شب تا صبح مگه میگذارن کسی بخوابه  برو بگو اگر من بودم به خانوا ...

نمیتونم چیزی بگم چون شوهر خودم عصبیه بعضی وقتا فوحش میده داد میزنه نعره میکشه اما خوب اینکه دختراشون فوحش جنسی میدن خیلی رو مخه

وای منم زیاد دارم تعزیف از بچشون میکنن دور و بریا بعد بچش داره می....نه به اعصاب ما ننش داره تعریف م ...

کسایی که انقدر پز میدن تهش هیچی میشه

نمیتونم چیزی بگم چون شوهر خودم عصبیه بعضی وقتا فوحش میده داد میزنه نعره میکشه اما خوب اینکه دختراشون ...

چی بگم واقعا همچین بابا مامان هایی حرفی برای گفتن نمیگذارن تربیت نکردن درست فاجعست