2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

موها من انقدر دییییر رشد میکنه .....

تازه انقدر ناااازکه که وقتی کل موهام‌رو از پشت سر میبافم مثل دم موش باریک میشه اصلا حجم نداره ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

اگر میخوای سریع اتفاق بیفته . مزوتراپی مو بهترین گزینس یجای معتبر پیش یک دکتر معتبر و با تجربه بورو و بهترین مارک رو انتخاب کن . بشدت سریع رشد میکنه موها تازه موهای ریختتم میاد و کلا کم پشتی سرتم کامل رفع میشه فوق العادست . من میخوام برم دوباره 

من هروق میرم حموم  نوکشو نو میزنم 

روغن بخر بزن  رشدشون عالی میش 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چند سال صبر کنم ؟:( رسیدگی منظور چه شامپویی؟

نمیدونم خودمم رسیدگی نمیکنم😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)