2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موها من انقدر دییییر رشد میکنه .....

تازه انقدر ناااازکه که وقتی کل موهام‌رو از پشت سر میبافم مثل دم موش باریک میشه اصلا حجم نداره ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

اگر میخوای سریع اتفاق بیفته . مزوتراپی مو بهترین گزینس یجای معتبر پیش یک دکتر معتبر و با تجربه بورو و بهترین مارک رو انتخاب کن . بشدت سریع رشد میکنه موها تازه موهای ریختتم میاد و کلا کم پشتی سرتم کامل رفع میشه فوق العادست . من میخوام برم دوباره 

من هروق میرم حموم  نوکشو نو میزنم 

روغن بخر بزن  رشدشون عالی میش 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چند سال صبر کنم ؟:( رسیدگی منظور چه شامپویی؟

نمیدونم خودمم رسیدگی نمیکنم😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
2790
2778
2791
2779
2792