2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرت علتش چیه؟:(

من همه چیز بدتم پایینه ...آزمایش دادم ، کم خونی خیلی شدید ، هموگلوبین و...ویتامین دی پایین کلسیم ...حتی ناخن هام روش گودی داره و اصلا بلند نمیشه پوست پوست میشه من اصلا ناخن گیر نمیدونم چیه .....

هورمونی هم میشه...

تپل هستی ؟ یکی میگفت اونایی که تپل هستن موهاشون نازک و‌کمتره واسه اینکه مواد مغذی جذب بدن میشه و برعکس اونایی که لاغرن موهای پر پشت و خوبی دارن 😂خودش لاغر بود با موهای زیاد میگفت دکتر گفته هرچی مواده جذب موهات میشه به بدنت نمیرسه🤔🤔🤔🤔🤔🤔

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من همه چیز بدتم پایینه ...آزمایش دادم ، کم خونی خیلی شدید ، هموگلوبین و...ویتامین دی پایین کلسیم ... ...

نه لاغرم و اینکه منم هموگلوبین های بدنم کمه با ویتامین د .قرص اهن با قرص ویتامین د میخورم تغییری تو خودم احساس نمیکنم انگار ظاهری نشون نمیده تاثیرشو:(

واقعا؟😍 نتیجه گرفتین اگه قبلا رفتین؟

چیزی نیست بخواین نظر بپرسین عزیزم چون رو هر کسی جواب میده با هر ژنتیکی با هر وضعی ولی دقت کن که باید پیش دکتر معتبر بری ها جای خطرنلک نری . حدودا ۸ جلسه باید رفت . بعد ها بازم اگر خواستی میتونی بری .  عالیه عالی خیلی رشد کرد توی یک ماه ۲ جلسه رفتم موهام کلی پرپشت شد و کلی هم بلند شد حدودا ۸ سانت رشد کرد البته بگم رشد موهام بد نبود خودش ولی زیاد هم نبود . معمولی و نرمال بود یعنی ماهی نیم الی ۱ سانت . موی انسان بطور معمول در ماه انقد رشد میکنه عزیزم . ولی بعضیام میبنیی ژنتیکی خیلی بیشتر رشد میکنن یا متاسفانه ی عده هم خیلی کمتر رشد میکنن 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز