2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موها من انقدر دییییر رشد میکنه .....

تازه انقدر ناااازکه که وقتی کل موهام‌رو از پشت سر میبافم مثل دم موش باریک میشه اصلا حجم نداره ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

اگر میخوای سریع اتفاق بیفته . مزوتراپی مو بهترین گزینس یجای معتبر پیش یک دکتر معتبر و با تجربه بورو و بهترین مارک رو انتخاب کن . بشدت سریع رشد میکنه موها تازه موهای ریختتم میاد و کلا کم پشتی سرتم کامل رفع میشه فوق العادست . من میخوام برم دوباره 

من هروق میرم حموم  نوکشو نو میزنم 

روغن بخر بزن  رشدشون عالی میش 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چند سال صبر کنم ؟:( رسیدگی منظور چه شامپویی؟

نمیدونم خودمم رسیدگی نمیکنم😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز