2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چله نماز شب 

چله نماز جعفر طیار + دعای زادالمعاد

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

با افزایش سن میل به ازدواج کم میشه هم دختر و هم پسر

اره چقد دوس داشتم ۲۳ سالگی ازدواج میکردم...

الانم خاستگارام مثه اون موقع معمولیه.واقن دیگه چ شوهری چه بچه ای 

خدا همه چیو به وقتش بده

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
اره چقد دوس داشتم ۲۳ سالگی ازدواج میکردم... الانم خاستگارام مثه اون موقع معمولیه.واقن دیگه چ شوهری ...

بله

خوب نمیشه آینده تشخیص بدی

فکر میکنی آینده خواستگار خیلی بهتری داری 

انشالله که یه ازدواج خوب داشته باشی 

بله خوب نمیشه آینده تشخیص بدی فکر میکنی آینده خواستگار خیلی بهتری داری  انشالله که یه ازدواج ...

مجکرم الهی توام حاجت روا شی

من دعام در حقه بقیه زود میگیره

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه

سلام عزیزدلم،من مشاور حقوقی ‌و مشاور خانواده هستم،بصورت آنلاین با چت و ویس کار میکنم،حتی ایام تعطیل،مشاوره خانواده در زمینه های(آموزش جذب شخص دلخواه برای ازدواج ویژه دخترخانوما،آموزش همسرداری،آموزش فرزند پروری،حل اختلافات زوجین و‌..)در زمینه حقوقی هم در حوزه مربوط به خانواده:(طلاق،مهریه،جهیزیه،نفقه،ارث،نسب،حضانت و دیگر مسائل مربوط به خانواده فعالیت میکنم)

انواع دادخواست،درخواست لایحه واظهارنامه در اسرع وقت تنظیم میشه تمام خدمات فعلا بصورت نیم بها هست،

آیدی در روبیکا،ایتا،سروش،گپ و آیگپ:

Moshavere_onlinee

در تلگرام:

moshavere_onlineee

در خدمتتونم🌹

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱