2777
2789
عنوان

دستیار ناخن

36 بازدید | 8 پست

من حدود ۱۰ میلیون هزینه آموزش و۴۰ میلیون متریال کردم، ولی هنوز احساس میکنم برای کار روی مشتری آماده نیستم. الان یه آموزشگاه دیگه پیدا کردم که از صفر تا صد آموزش میده، متریال با سالنه و بعد از دوره هم کارآموزی داره.

از یه طرف میترسم دوباره پولم هدر بره، از یه طرف هم میترسم اگر نرم، هیچوقت پیشرفت نکنم.

اگر جای من بودید، دوباره هزینه آموزش میکردید یا با همین آموزش قبلی ادامه میدادید؟ اگر تجربه مشابهی داشتید، لطفاً برام بنویسید به نتیجه رسیدید یا نه. درضمن من تو مشهد زندگی میکنم اگه کسی نیاز به دستیار هم داشته باشه میتونم کمکش کنم بدون حقوق

نظرسنجی

نه، دوباره هزینه نکن. با همین آموزش جلو برو و بلافاصله وارد کار عملی شو (حتی بهعنوان دستیار بدون حقوق). مشکلت کمبود آموزش نیست، کمبود اعتمادبهنفس و تمرین کافیه. دورهی جدید فقط ترس تو رو توجیه میکنه و پولت رو دوباره میگیره

به نظر من ...

به ۵ آرایشگاه یا سالن مشهد پیام بده برای دستیاری

روزی ۳ مدل دست رایگان کار کن تا به سرعت و دقت برسی.

هر روز فرصتی تازه برای درخشیدن است (:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم ديگه هزينه نكن.

و اينكه شنيدم درامد ناخنكاري شبه داره.

خودتم حتما از مرجعت بپرس يا جاهاي ديگه عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نه، دوباره هزینه نکن. با همین آموزش جلو برو و بلافاصله وارد کار عملی شو (حتی بهعنوان دستیار بدون حقو ...

دستار بودن همون نظافت چی بودنه

ناخنکار که اشکالاتشو نمیگه مشتری هم نمیده زیر دستش چون اعتماد تداره به کارش

کاربری دست هزاران نفر

دستار بودن همون نظافت چی بودنهناخنکار که اشکالاتشو نمیگه مشتری هم نمیده زیر دستش چون اعتماد تداره به ...

دستیار میتونه بیشتر یاد بگیره و کمک دست باشه .

البته حق با شماست این هم درسته 👌

هر روز فرصتی تازه برای درخشیدن است (:

دستیار میتونه بیشتر یاد بگیره و کمک دست باشه . البته حق با شماست این هم درسته 👌

من دو هغته پارسال رفتم تهش میگفت لاک شماره فلانو بده پودرا رو تمیز کن و اینا مدل رایگان بزنه بهتره

کاربری دست هزاران نفر