2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 64 پست
برامن پسرداییم بود..یعنی بدون آشنایی وحرف زدن میخوای باهاش عقدکنی؟

دو ماهه که با هم صحبت میکنیم حتی دیشبم با هم رفتیم بیرون 

از هیچ نظر مشکل نداره جز قیافه

میترسم رفیقام مسخرم کنن 

تو این ۴ سال عاشقش نشدی؟مثلن عشق بعد ازدواج

اصلا️😣بدترشدباورکن...این اخلاقشم مشکل داشتااینم بگم..ولی خب درس نشد..اصلاعقدگردم عاشقش شوهرمم بااینم مشکل دارماولی خب یدونه دوست دارم بهم میگه دیگه کلافراموش میکنم..ولی قبلی اصلابدم میومدازاین چیزابهم بگه

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو ماهه که با هم صحبت میکنیم حتی دیشبم با هم رفتیم بیرون  از هیچ نظر مشکل نداره جز قیافه میتر ...

عزیزم اصلاحرف بقیه برات مهم نباشه.مهم خودتی وحال دلت..ببین ازش خوشت میادیانه..چن سالتونه دوتاتونم..میگی همه چیش خوبه؟خونه وماشین داره؟

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
عزیزم اصلاحرف بقیه برات مهم نباشه.مهم خودتی وحال دلت..ببین ازش خوشت میادیانه..چن سالتونه دوتاتونم..م ...

من ۱۷ اون ۲۷ 

اره همه چیش خییلی خوبه من خودم شیفته اخلاقشم 

هم خونه داره هم ماشین 

من ۱۷ اون ۲۷  اره همه چیش خییلی خوبه من خودم شیفته اخلاقشم  هم خونه داره هم ماشین

عه سنتم کمه عزیزم

اره:) میگن قیافه تا ۲۰ سالگی‌مهمه بعد دیگه چیزای مهم تر از قیافه هم به چشمت میاد  مث همین اخل ...

کلاکه سنت براازدواج کمه...من۱۶سالگی ازدواج کردم۲۰جداشدم..ازدواج دومم۲۱بود..اخلاق خیلی خیلی مهمه ولی قیافه هم مهمه..ببین قیافش بایدجوری باشه که بدلت بشینه ب زشتیش کاری ندارم مهم اینه بدلت بشینه

به دلم نشسته فقط میترسم رفیقام مسخرم کنن

ب حرف مردم توجه نکن عزیزم مهم خودتی..بارفیقات نمیخوای زندگی کنی که میخوای بااون آقازندگی کنی..اگه ب دلت نشسته ودوسش داری جواب مثبت بده.ولی خیلی حواستوجمع کن که بعداپشیمون نشی..ببین یکی میبینی قیافه نداره ولی خیلی خوش اخلاقومهربونه که قیافش ب چشم نمیاد ولی یکی خوشگله واخلاقش بده وکلابدردنمیخوره..درخواستتوقبول کردم اومدبرات؟