2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 64 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم پشتم حرف در بیارن اخه از اقواممونن

حرف براچی؟

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

من این متنوباگوشت وخونم تجربه کردم بخاطره همین میگم قیافه هم مهمه..ولی اگه خودت دوسش داری به حرف بقیه گوش نکن.مهم خودتیوخودش

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
قیافش بد نیست ولی خب خوبم نیست متوسطه

عکسشونمیتوتی بزاری؟

من این متنوباگوشت وخونم تجربه کردم بخاطره همین میگم قیافه هم مهمه..ولی اگه خودت دوسش داری به حرف بقی ...

خیلیا میگن دلتو بسپار دست اونی که دوست داره نه دوسش داری

خانواده ما خیلی حرف در میارن . مثلا من بهش پیام میدم پسفردا میگن دختر فلانی خرابه

پسره فامیلته گفتی؟نسبتش چیه؟خب اکه اومدن خواستگاری بایدباهمدیگه آشنابشین یانه؟من شوهرم فانیل خیلی نزدیک بودامشب اومدن خواستگاری یکی دوروزبعدش رفتیم عقدکردیم نه شناختی نه چیزی..ازقیافش اصلاخوشم نمیومد تااخرم خوشم نیومد..اخلاقای دیگه هم داشتادروغگووکلک بازبود.نعتادم بودونگفته بود..حتنابروپیش مشاور..تهرانی؟

پسره فامیلته گفتی؟نسبتش چیه؟خب اکه اومدن خواستگاری بایدباهمدیگه آشنابشین یانه؟من شوهرم فانیل خیلی نز ...

اره ، نوه ی خاله ی بابام🙂

فکر کنم عید عقد کنیم 

نه تهران نیستم 

خیلیا میگن دلتو بسپار دست اونی که دوست داره نه دوسش داری

ببین مثل خواهرم دارم بهت میگم بخدااینارو..نمیخوام خدای نکرده مثل من بشی..من شوهراولم خیلی دوسم داشت یعنی ازبچگی دوسم داشت هرجامیرفتم میگفتن فلانی میخوادت ازبچگی توگوشم خوندن اخرشم قبول کردم ..ولی اصلانتونستم دوسش داشته باشم..حرفم سره حرف توعه که میگی میگن برودنبال اونی که دوست داره نه دوسش داری...ببین بایدیکی باشه که دوتاتونم همدیگه رودوس داشته باشین نکه دوست داشتن وعاشقیتون یه طرفه باشه

اره ، نوه ی خاله ی بابام🙂 فکر کنم عید عقد کنیم  نه تهران نیستم

برامن پسرداییم بود..یعنی بدون آشنایی وحرف زدن میخوای باهاش عقدکنی؟