2777
2789
عنوان

آی وی افی های 95 بیاین با هم باشیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 619799 بازدید | 44718 پست
سلام دوستای عزیزی که سالها منتطر هستید تا نی نی نازتون رو در آغوش بکشید اگر همه راه ها رو رفتید و باز هم نشده بهتون پبشنهاد میکنم این راه رو هم برید باور کنید هزاران نفر نتیجه گرفتند www.kharnoob.blogfa.com http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=899548&T=%D8%A7%DA%AF%D9%87_%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D9%88%D9%86_%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86_%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84_%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1%D9%8A_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D9%86_
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
بهار جان درد زیر شکم موقع تخمک گذاری نشونه تخمک گذاریه. من وقتی رازیانه با عسل میخورم تایم پریودم البته با مدروکسی 28روزه میشه و ببخشین پریودم قرمزه و لک بینی اولش خیلی کوتاهه مثلا نصفه روز و وقتی نمیخورم لک بینی ال پریودم بیشتره و بعد خونریزیم مایل به قهوه ای هستش. من دارم ال دی میخورم انشاا.. خرداد منم میکرو دارم تو ابن سینا . تا ببینیم خدا چی تو تقدیرمون نوشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم . ایشالا به سلامتی باشه . خانمها من برا همتون دعا میکنم
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خانما درباره کاکتوس و جلوگیری از امواج مضر گوشی و وای فای شنیدین؟ من میخوام برم کاکتوس بخرم بزارم تو خونه مخصوصا برا بعد میکرو که امواج وای فای ضرر داره اینجا رو ببینین http://peykedaneshjoo.ir/34528/آیا-از-خواص-کاکتوس-باخبرید؟/
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
جالب بود شاپرک خانم دستت درد نکنه
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من دیروز پری شدم احتمالا شنبه میرم دکتر ببینم چی میگه بعد عمل هیسترو آخری هنوز پیش دکتر نرفتم قبل عید بود پری هم عقب افتاده بود چند روزی . خدا رو شکر دیروز اومد
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
سلام شاپرک جان دکتر دیباوند مطبش داره میره تو ساختمون پور مطرود گفتم در جریان باشی
خداوندا توخود گفتی که درقلب شکسته خانه داری...شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن.برای حاجتم ی صلوات بفرستین.
واقعا اشک؟؟؟ یعنی دیگه تو کلینیک مریض ویزیت نمیکنه؟؟؟ من هفته آینده میرم پیشش
به سلامتی شاپرک جان .ایشالا به زودی انتظارت به پایان برسه
راستی شاپرک برا شروع سیکل باید یکم تا سوم پرید بری .
میدونم بهار جان ولی این ماه میکرو نمیکنم برا ماه دیگه میکرو میکنم هم خودمونو تقویت کنم این ماه ، هم اینکه یه پولی قراره انشالله دستمون برسه
سلام دوستان من تازه عضو نی نی سایت شدم من 29 سالمه 10 ساله ازدواج کردم 2 بار حاملگی طبیعی داشتم که متاسفانه پوچ بود یکبار هم iui شدم حاملگی رخ داد ولی باز هم پوچ بود یکبار هم آی وی اف انجام دادم با pgs که متاسفانه تمام جنین هام مشکل کروموزمی داشتند من هم آخر این ماه تخمک اهدایی میگیرم و دوباره pgs اگر جنین ها سالم بودند به امید خدا انتقال میدم الان هم با دونرم دارو مصرف میکنیم
سلام دوستان گل گرده نخل تازه کاملا اصل و خالص (می تونین ببرین به کسانی که می شناسن نشون بدین ) به دستم رسیده فعلا فقط تونستم دو کیلو گیر بیارم و بخرم اگه می خواین لطفا واریز کنین و ادرس بدین مطمئنا چون این گرده پرطرفدار و پر خاصیت هست زود فروش می ره اما مجددا از جای مطمئن گیر میارم اینم خواص گرده در اقایان کمک به رفع مشکلات اسپرم در خانم ها رفع تنبلی تخمدان وووو خوردنش در نود درصد افراد یا سنگ کلیه رو دفع کرده یا کوچیکش کرده ( 0 )
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
سلام مهربون جون خوش اومدی انشالله که این دفه موفقیت آمیز باشه و بدون هیچ مشکلی پس تو هم فکر کنم انتقالت طرفای خرداد میفته نه؟
سلام دوستان من با خوردن قرص های ال دی خیلی حالم بد میشه واقعا به مرگ میفتم همین ساعت چهار صبح امروز با تنگی تنفس و تپش قلب بیدار شدم از خواب دیگه نتونستم بخواهیم همش اضطراب داشتم و بی قرار بودم گریه و افسردگی و ناامیدی هم اضافه کنید اصلا تو اون شرایط فقط به مرگ فکر میکنم کسی اینجوری بوده مثل من. ؟!؟ خیلی حالم بد میشه بخدا نمیدونم جیکار کنم این شرایط دوباره تکرار نشه دوسه ساعت طول میکشه بعد بهتر میشم
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...