2777
2789
عنوان

آی وی افی های 95 بیاین با هم باشیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 619798 بازدید | 44718 پست
دوستان شما غذای روزانه تون تغییری کرده؟ من که مثل قبل هستم تقریبا چیا بخوریم بهتره که گرمی باشه و واسه رحم. خوب باشه باز فلفل سیاه و سیاه دونه که ادویه هستن هستند غذا چی خوبه بخوریم میوه چطور عاخه اکثرن سردن مثل مرغ ماهی گوشت یا میوه های فصل طالبی هندوانه و ...
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...
سلام خانمها بهار جان من رازیانه رو دم میکنم هر روز یه لیوان میخورم .من تنبلی تخمدان دارم و هر ماه که این کار رو میکنم پریودم میزون میشه و صورتم جوش نمیزنه و اواسط پریودم یعنی زمان تخملگذاریم کاملا دلم درد میگیره تو اینترنت سرچ کردم و مطالب زیر رو برای عزیزانی که این مشکل رو دارن میزارم درمان تنبلی تخمدان درمان از طریق طب سنتی: مدت زمان درمان یک الی سه ماه طول می‎کشد و لازم است برای بهبود کامل در طول درمان مواد توصیه شده را به طور کامل مصرف نمایید. 1. بادکش زیر شکم و کمر. سعی کنید این کار را توسط افراد باتجربه و مهارت انجام دهید. 2. شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل به غیر زمان پریودی. 3. مقداری عسل و سیاه_دانه نیم‎کوب را با هم مخلوط کنید و روزانه دو قاشق مرباخوری (صبح و شام) میل نمایید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهه جان ممنون از اینکه تجاربت رو به اشتراک گذاشتی فقط یه سوال رازیانه پرولاکتین شمارو بالا نمیبره؟!؟! من قبلا یه تجربه بدی داشتم پرولاکتینم رفت بالا حالا میترسم بخورم
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...
بهار جان دکتر منم تو ازمایشم ننوشت ویتامین دی رو خودم سرخورد دادم. ولی بعد که دید کمه گفت هفته ای یکی قرصشو بخور تو به دکترت بگو حتما در این باره خیلی شنیدم از تاثیر ویتامین دی رو لانه گزینی و همینطور تخمک گذاری
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
بهار درباره دارچین و عسل روی لثه منم شنیدم من امروز پری شدم از امروز این کار رو میکنم
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
من متاسفانه تغذیم تغییری نکرده ولی این ماه رو میخوام خوب رعایت کنم
الهه جان ممنون که اطلاعات lمفید میدی .من عرق رازیانه میخورم . بادکش هم رفتم مدتی که بادکش انجام میدادم رژیم غذاییمو هم خیلی رعایت میکردم .تو اون مدت واقعا بهتر شده بودم مثلا لکه بینی ام از 4 -5 روز به نصفه روز رسید.ولی چه فایده یه کمی اینارو کم کردم دوباره به حالت قبل برگشتم .میخوام درمان اساسی بشه نه موقتی. البته الان سیاه دانه و عسل هم دارم میخورم
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
کتی تا چند وقت بعد ازدواجت پیشگیری داشتی ؟
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
الهه علایم تنبلی تخمدانت چیه ؟ مثل من قبلش لکه بینی داری؟دقیقا چه تغییری میکنی با خوردن رازیانه؟ البته مال من با لکه بینی فرق داره ها . مثلا یه لکه خشک بیرون میاد بعد پنبه میزارم داخل واژنم میبینم آلوده اس ولی روان نمیشه تا چند روز اینطورهستم تا سر وقتم دیگه روان میشه بنابراین این چند روز رو جز پرید حساب نمیکنم و نمازمو میخونم
وای عزیزم پس خیلی وقته منتظری
وای الهه دل درد و کمر درد موقع تخمک گذاری نشانه خوبیه؟الان من دیگه مدتهاست ندارم
آره انشاالله . خدا کنه مثل من عصبی و مضطرب و پریشان نباشی که خیلی بهت سخت میگذره