2777
2789
عنوان

آی وی افی های 95 بیاین با هم باشیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 619801 بازدید | 44718 پست
هنوز آمپول ای اصلی که همش هومرمونیه شروع نشده من اینم خیلی میترسم بعد از اون چی میشه ؟!؟ واقعا در اون شرایط حس میکنم قلبم سنگینه و نمیدونم نفس بکشم هر لحظه میخوام بمیرم تروخدا اگه کسی اینجوریه بهم بگه جیکار میکنه ؟!؟
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...
وای کتی جون چقدر بد به دکترت بگو حتما راهی هست شاید قرصتو عوض کنه و یه قرص دیگه بده این حالت های تو رو نمیدونم حقیقتش ولی یکی میگفت با قرص ال دی تهوع میگرفتم بخاطر همین بلافاصله بعدش قرص ویتامین بی میخوردم و میخوابیدم
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاپرک جان ممنون از ابراز همدلیت ، والا به دکترم گفتم چون تا وسطای قرص رو رفتم دیگه نمیشه تغییر بدم باید تحمل کنم گویا دعا کنید برام حالم بهتر بشه
سلام ...اگه اطلاعاتی راجع به تعیین جنسیت در زمان ای وی اف دارید میشه بگین؟ منم قراره ای وی اف کنم ولی خواستم راجع به هزینه و ...تعیین جنسیت بدونم... در ای وی اف معمولا چند جنین انتقال میدن؟
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
سلام زهرا جان.تو ای وی اف تعیین جنسیت رو با اصطلاحpgdمیگن.وقتی جنین تو آزمایشگاه تشکیل میشه هر کدوم از جنبن ها رو جدا جدا توسط یه دستگاه خاص بررسی میکنن و بعد جنسیت مورد نظر رو به رحم مادر تزریق میکنن البته علاوه بر هزینه اصلی ای وی اف یه هزینه جدا برای تعیین جنسیت بایستی پرداخت کرد.
حالت چهره ات مهم تر از هر لباسی است که به تن داری
ممنون کیمیا جون می دونی تعیین جنسیت چقدر تفاوت قیمت داره تو قیمت ای وی اف؟
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
شما هم ای وی اف کردین؟؟ من و شوهرم مشکلی نداریم بی دلیل بچه دار نمیشیم...دو ساله..ای یو ای نکردم و می خوام ای وی اف کنم...
زری جان با تعیین جنسیت شانس بارداری و لقاح کمتر میشه مثلا اگه شما دختر بخوای سلولهای جنسی پسر رو برمی دارند.
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آیدا شما همونی که تاپیک زده بودی خیلی ناراحت بودی به خاطر اندازه فولیکولت؟
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
زری جان شرایطتتون شبیه ما هست، اینکه بدون دلیل خاصی بچه دار نمیشیمو منظورمه همینطور‌اینکه منم آیوآی نکردم و یکراست میخوام آی وی اف کنم