ملیکا۰۰۰۰ مدیر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 عنوان موی وز | مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 32 پست من موهام وقتی بلنده بهتره الان کوتاه کردم تا سرشونم وز شده شوهرم فکر میکنه برس نمیکشمچکار کنم درست بشه شماها تو خونه برای صافی موهاتون چکار میکنید بعضیا یه کلیپس میزنن خیلیم لاکچری میشن ولی هیچی ب من نمیاد 😭😭😭 کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲 1401/10/24 | 10:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemezahraaaam عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 3951 اتو مو دارم ، نمیدونم برس حرارتی بهتره یا اونم مو رو خشک میکنه شما برس حرارتی دارید ؟ اره عزیزم من تقریبا 5ساله دارم البته واسه مهمونیا بیشتر استفاده میکنم چون موهام لخت هس نیاز نیس به صاف کردنولی لایت که کردم ته موهام وز شده بد میشه
فیسی عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 1518 اسی منم وقتی موهام تمیزه اینحور میشه جلوش وز پشتش لخت.بعد موهام چربه اگه بعد حموم چربشکنم روز بعد باید دوباره برم حموم😑😑😑
karbat عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 509 گرونترین شامپو و ماسک رو میزنم ولی 🥺انگار ن انگار البته با ماسک و نرم کننده موهام میریزه شاید ماسک مو رو به ریشه موهات میزنی.من سرم موی دو فاز کریستال رو استفاده میکنم،هم خوش بو،هم یه حالت طبیعی به مو میده. https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده
مانلیش عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 1434 صافی در اون حد منم نمیخام وزش رو میگیره ؟ مثل سشوار و اتو خشک میکنه موهارو ؟؟؟ یه حالتی میده ولی به هزینهش نمیارزه. هر چیزی که حرارت بده به هر حال خشک میکنه مورو
شــآپــرک عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 5506 ماسک موی دنس هیرگاهی وقتها هم سشوار میکشمموهامو کوتاه کردم
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 شاید ماسک مو رو به ریشه موهات میزنی. من سرم موی دو فاز کریستال رو استفاده میکنم،هم خوش بو،هم یه حال ... نمیدونم ولی یه هفتست ماسک و نرم کننده نمیزنم ریزشش کمتر شده منم تصمیم گرفتم جور دیگه ای صاف کنم موهامو کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
shasi عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 8087 ریزش مو چه ربطی به کوتاه کردن داره مگه موخوره داشتی که کوتاه کردی؟
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 ریزش مو چه ربطی به کوتاه کردن داره مگه موخوره داشتی که کوتاه کردی؟ خب کوتاه باشه کمتر میریزه برای من اینجوریه کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
مریدا۷۱۶۱ عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 681 چرب دوست ندارم بخاطر چربیش دوس نداری؟؟ موها منم فره وقتی شونه می کنم وز میشه وقتی روغن بادوم میزنم خوب میشه ولی نه اونقد که موهام چرب بشه اگرم کلا با روغن مشکل داری اسپری نرم کننده بزن
shasi عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 8087 خب کوتاه باشه کمتر میریزه برای من اینجوریه بجای کوتاه کردن ریشه یابی و تقویت کن
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1778 بجای کوتاه کردن ریشه یابی و تقویت کن دلیلشو میدونم پروتئین بدنم کمه بچه کوچیک دارم وقتم نمیکنم بخورم کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
shasi عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 8087 دلیلشو میدونم پروتئین بدنم کمه بچه کوچیک دارم وقتم نمیکنم بخورم اجیل گوشت سیب زمینی تخم مرغ اینا که دیگه وقت بر نیست و پروتئین دارن، بخور
fatemezahraaaam عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 3951 بعد بقیه بدن پشمالو نمیشه؟ 🤣فکرنکنممنم 1هفته میشه مصرف میکنم