2821
2789
عنوان

موی وز

2364 بازدید | 32 پست

من موهام وقتی بلنده بهتره الان کوتاه کردم تا سرشونم وز شده شوهرم فکر میکنه برس نمیکشم

چکار کنم درست بشه شماها تو خونه برای صافی موهاتون چکار میکنید 

بعضیا یه کلیپس میزنن خیلیم لاکچری میشن ولی هیچی ب من نمیاد 😭😭😭

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرم مو یا ماسک مو بزن خوش حالت میشه

https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها  لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده
برس حرارتی بخر صاف کن موهاتو هروقت خواستی

اتو مو دارم ، نمیدونم برس حرارتی بهتره یا اونم مو رو خشک میکنه

شما برس حرارتی دارید ؟

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
سرم مو یا ماسک مو بزن خوش حالت میشه

گرونترین شامپو و ماسک رو میزنم ولی 🥺انگار ن انگار البته با ماسک و نرم کننده موهام میریزه

نه برس خوب نیست. من پرومکس دارم به درد نمیخوره. هیچی مثل اتو صاف نمیکنه

صافی در اون حد منم نمیخام وزش رو میگیره ؟ مثل سشوار و اتو خشک میکنه موهارو ؟؟؟