ملیکا۰۰۰۰ مدیر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1777 عنوان موی وز | مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 32 پست من موهام وقتی بلنده بهتره الان کوتاه کردم تا سرشونم وز شده شوهرم فکر میکنه برس نمیکشمچکار کنم درست بشه شماها تو خونه برای صافی موهاتون چکار میکنید بعضیا یه کلیپس میزنن خیلیم لاکچری میشن ولی هیچی ب من نمیاد 😭😭😭 کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲 1401/10/24 | 10:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1777 اجیل گوشت سیب زمینی تخم مرغ اینا که دیگه وقت بر نیست و پروتئین دارن، بخور از دست بچم روزی یه وعده غذا دارم 🥲 حالا بازم دارم سعی میکنم روتین زندگیمو تغییر بدم کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
فیسی عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 1705 از دست بچم روزی یه وعده غذا دارم 🥲 حالا بازم دارم سعی میکنم روتین زندگیمو تغییر بدم منم ی سال از قطع شیردهیم گذشته ولی همچنان موهام میریزه.
shasi عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 8247 از دست بچم روزی یه وعده غذا دارم 🥲 حالا بازم دارم سعی میکنم روتین زندگیمو تغییر بدم آهن و ویتامین B تم چک کن