2777
2789
عنوان

تک فرزند

874 بازدید | 55 پست

من تک فرزندم،  بعضی وقتا خیلی ناراحتم از اینکه نه خواهری نه برادری دارم که خونشون برم یا خونه مادرم هستم تنها نباشم

دختر خاله هامم خوبن باهاشون خیلی راحتم ولی احساس میکنم کسی مثل خواهر و برادر نمیشه،  همه چیزو هم نمیشه گفت بهشون یا هر وقت نمیشه رفت خونشون کلا خواهر و برادر یه چیز دیگه ای هستن 

دختر مازنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب؟

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

آره عزیز دلم

حرفتو با جونم درک می کنم 

دعا کن دیگه پسرم مثه خودم تنها نباشه

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

هیچی خواهر نمیشه اینو بعد فوت مادرم عمیق درک کردم وقتی مادرم فوت شد فقط ما سه تا دختر موندیم دوتا خواهرام نبودن دق میکردم الانم دارم واسه دخترم خواهر میارم🥺

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

خواهر و برادر داریم تا خواهر و برادر

خواهر برادرای شوهرم مثل دشمن میمونن باهم

بینشون فقط حسادت و رقابت و بدخواهی برای هم هست

نه مهر و محبتی به هم دارن

نه هوای همو دارن

انگار قانون جنگله

انقدر حسودن که باید کل زندگیتو ازشون قایم کنی

از چشماشون نگم که جوری چشمت میزنن که...

هههههووووووف

من یه برادر دارم ۱۵ سال ازم کوچیک تره خدا رو شکر اون هست حداقل می دونم اگه آخر این دنیا برام تنهایی باشه یکی هست هم خون خودمه.

ولی بعضی وقتا دلم عجیبببب یه خواهر می خواد که باهاش حرف بزنم.

ولی در صورتی دو تا بچه خوبه که اختلاف سنیشون کم باشه و هم جنس هم باشن من الان بیشتر برای برادرم نقش مادر دارم تا خواهر و خودم احساس تنهایی می کنم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
من یه برادر دارم ۱۵ سال ازم کوچیک تره خدا رو شکر اون هست حداقل می دونم اگه آخر این دنیا برام تنهایی ...

من حاضر بودم یه خواهر و برادر کوچیک تر از خودم داشته باشم ولی تنها نباشم 

دختر مازنی