2777
2789
عنوان

تک فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 55 پست
دقیقا.مادر من همه اش یه خواهر و برادرن بعد داییم هر ۴ ماه یک بار شاید یه زنگی بزنه یه حالی بپرسه اگه ...

آخی بازم خوبه مادرتو داری خدا حفظش کنه ولی واقعادختر تو این زمونه خیلی بیشتر غم خوار و هم درد مادر پدر تا پسر 

🤨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر من خیلی از تک فرزندیش راضیه

چندسالشه؟ اگر بچه ست که اصلا نمیشه رو حرفش حساب کرد. 

کلا من طبق تجربه خودم و مسئولیت سنگینی که رو دوشم میاد بخاطر یع دونه بودن و تنهایی ای که حس میکنم. میگم یه بچه اشتباه محضه، یا هیچی یا حداقل دو تا. 

حَسبی الله💫🍃

من خودم دو تا داداش و یه خواهر دارم، رابطه‌م با خواهرم اصلا خوب نیست ولی داداشامو خیلی دوس دارم 

همسرم هم یه خواهر و یه برادر داره، ک سال تا سال اصلا یه پیام هم نمیدن به هم 

دخترم هم یه دونه ست، گاهی دلم براش میسوزه ک تنهاست ولی متاسفانه اصلا اوضاع رو برای بچه ی دوم آوردن مساعد نمیبینم☹️☹️

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
چندسالشه؟ اگر بچه ست که اصلا نمیشه رو حرفش حساب کرد.  کلا من طبق تجربه خودم و مسئولیت سنگینی ک ...

۱۹ سالشه 

اتفاقا خیلی جنگید که تک فرزند بمونه 

از همون ۳   ۴ سالگیش میگفت خواهر برادر نمیخام

اما خودم دلم میخواست دوتا بچه داشته باشم

دخترهای منم نزدیک دوسال باهم فاصله دارن خدا کن بزرگ شدن هوای همو داشته باشن

همش به تربیت خودتون بستگی داره من مامانم هیچ وقت فرق بین دختراش نزاشت همیشه جوری رفتار می‌کرد ک من و خواهرم رقیب نباشیم رفیق باشیم بابامم همینطور 

🤨
آخی بازم خوبه مادرتو داری خدا حفظش کنه ولی واقعادختر تو این زمونه خیلی بیشتر غم خوار و هم درد مادر پ ...

دقیقا‌.

ممنون عزیزم،،همچنین.🌹🌹

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

اتفاقاتو نمیشه پیش بینی کرد ،تک فرزندی ظلم به فرزنده ،چرا بچه هارو از نعمت داشتن خواهر برادر محروم میکنن ، من مادرم که از دنیا رفت خیلی بیشتر از قبل به همدیگه نیاز پیدا کردیم ،همش میگم کاش به جای یه خواهر و دوتا برادر پنج تا خواهر و پنج تا داداش داشتم