2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 39 پست
آخه حیف اعصابت نیست ک برای این بی ارزش خورد بشه

خیلی پررووووو

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣دوره امب اینجاییم باید یجوری خالیش کنم🤐☹️👌

بگو همه ساکت بعد رگبارشون کن😂😂😂😂

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱

یکم ناراحتم...

یکم فقط زیاد نه ... برای مادرم ست چاقو خریده بودیم بیچاره موقعی که داشت محافظ روی نوک چاقو ها رو بر می‌داشت دستش خیلی بد زخمی شد خیلی خون اومد از دستش 🥺

داییمم بیچاره سرطان بدخیم داره و اومده تهران دنبال درمان ولی خوب آنچنان درمانی نیست و از زندگیش ناامید شده اونم خونه مادرم اینا بود و هر سری میبینمش یاد اون مهربونیاش و شوخیاش میوفتم الان آنقدر تو خودشه آنقدر ناراحت و عصبی شده که دلم میگیره ...

شوهرمم ۲ شبه خیلی کارش طول می‌کشه و دیر میاد درسته آنچنان انتظاری ازش نداشتم ولی خیلی دلم میخواست حداقل یه شاخه گل برای اولین روز زنی که تو خونه خودمون هستیم برام می‌گرفت 🙂 ولی خوب چی بگم بهم تبریک گفت و بوسم کرد ... خیلی خسته شده یکم اعصابش ریخته بهم حوصله نداشت دوباره آنچنان ... فدای سرش اونم کارش زیاد بود ... خدا نگهش داره 🙂🥺

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
گلی من پرو هستم یا اون انتر 🥺

نه اون انتر

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن