2789
عنوان

کیا میگرن دارن

1 بازدید | 25 پست

من همسرم چندساله که سردرد میشه هفته ای سه بار دکتر رفتیم گفت میگرن هست والان چندساله قرص میگراکیم میخوره ..چند روز پیش شب لرز داشت با کمی گلو درد الان سه روزه که میگه صبح پا میشم سردرد دارم خیلی نگران شدم میترسم تومور داشته باشه اصلا حالم خیلی خرابه تو نت هم چیز خوبی ننوشته بود

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

درمانش فقط بوتاکسه

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه میگرن تا اخر عمر اذیت میکنه .باید تحت درمان باشه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

دوبینی نداره...ببین ده سال بیشتره میگرن داره...ولی این سه روز بیشتر شده وصبح ..تو نت زدم نوشته بود س ...

چشماش ضعیف نیست؟؟

البته گوگل چرت و پرت زیاد میگه.

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

عزیزم تومور چیه؟این چیزا رو سرچ نکن تو نت میگرن همینه درداش گاهی شدید و زیاده

اره گاهی شدید میشه..گاهی یه هفته نداره...به نظرت از سرما خوردگی نیست یه کم زود زود سردرد میشه

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
سردردش چه جوره؟؟خدای نکرده تومور علائم دوبینی هم داره.

دوبینی نداره...ببین ده سال بیشتره میگرن داره...ولی این سه روز بیشتر شده وصبح ..تو نت زدم نوشته بود سردرد صبح خوب نیست

وا نت همش چرت و پرته بیخیال منکه که شب و روز ندارم همش سردردم ولی دلیل خیلی از سردردها معده است ها

دکتر نرفتی

چشماش ضعیف نیست؟؟البته گوگل چرت و پرت زیاد میگه.

چرا چشمش هم ضعیفه یکیش

سنبل الطیب،بهار نارنج،ریشه آدم بابا ادم،اسطوقدوس،غنچه گل محمدی ،گل بابونه

همه رو تو فلاسک نیم ساعت قبل خواب شبانه دم کنید

نیم ساعت قبل خواب بخوره

بعد یکی دو هفته اعصابشم عالی میشه