2777
2789
عنوان

چهله حق شناس

187 بازدید | 13 پست

کسی چهله آیت الله حق شناس رو گرفته؟ به حاجتتون رسیدین؟ خیلی سخته انجام دادنش؟

بانویی از تبار لر هستم🤍الهی یه روزی ببینم اون ظالم تقاص پس داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برای آرامش و خوب شدن روحیه بچم یه صلوات میفرستین؟ 💞

ی روز انجام دادم انقد سخت بود ک ادامه ندادم😐💔😂

میشه بگین چطوری هست من بلد نیستم ولی خیلی دربارش خوندم دوستدارم انجامش بدم شاید خدا نظری بهم کرد

بانویی از تبار لر هستم🤍الهی یه روزی ببینم اون ظالم تقاص پس داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برای آرامش و خوب شدن روحیه بچم یه صلوات میفرستین؟ 💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته من یک هفته بیشتر دوام نیاوردم بنظرم استغفار ۷۰ بندی امام علی ع هم خیلی خوب باشه

چجوری هست عزیزم توضیحش میدین؟

خیلی سخته من یک هفته بیشتر دوام نیاوردم بنظرم استغفار ۷۰ بندی امام علی ع هم خیلی خوب باشه

چهله حق شناس خیلی سخت هست؟

اره برای من بیشتر بخاطر ترک گناهش سخت بود

گناه من در روز شاید کاهی غیبت باشه گاهی نفرین به کسی که بهم ظلم کرد گاهی هم موهام از جلو ناخواسته میاد بیرون یعنی این ها باطلش میکنه؟

چجوری هست عزیزم توضیحش میدین؟

چهل روز میخونن واسه ریزش گناهان و رزقو اینا ۷۰ تا دعای امرزشه انواع گناهانی که انسان ممکنه مرتکب بشه رو نامبرده حتما هم باحال غمگین یا گریه میخونن

لایک نکنید .توروخدا 
چهل روز میخونن واسه ریزش گناهان و رزقو اینا ۷۰ تا دعای امرزشه انواع گناهانی که انسان ممکنه مرتکب ب ...

😔

گناه من در روز شاید کاهی غیبت باشه گاهی نفرین به کسی که بهم ظلم کرد گاهی هم موهام از جلو ناخواسته می ...

غیبته گناه کبیرس .نفرین حتی حق هم قلب ادم رو کدر میکنه موها هم نیاد بیرون بهتره

لایک نکنید .توروخدا 
غیبته گناه کبیرس .نفرین حتی حق هم قلب ادم رو کدر میکنه موها هم نیاد بیرون بهتره

خیلی ممنونم ازتون