2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 39 پست

امشب رفتم خونه مامانم اینا

یه کیک خوشگلم براش خریدم سورپرایزش کردم

خاله قرمزی هم از صبح اومده سراغم دل دررررررد شدییییید

فردا هم تولدمه🥰😁

دیشبم توسط شوهرم و دوستامون سورپرایز شدم کلی کادو گرفتم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفخ زیاد ، خونه مادرشوهر😵‍💫🥴🤭😕☹️

😂😂برو خونه تا ب فنا نرفتی

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱
حرص خوردن از این احمقققققق

آخه حیف اعصابت نیست ک برای این بی ارزش خورد بشه

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔

دلم برا مامانم یه ذره شده تاعیدهم نمیتونم برم خونمون تنها تواتاق زیرپتوام شوهرمم توسالن خابه چندشبی هست جدا میخابیم وخیلی ازاین اتفاق خوشحالم

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....

هعی بد نبود در کنار خانواده مادر بزرگم ک خداروشکر سایش بالاسرمونه

جا بابابزرگم خالی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

همچین حرف بدی هم نزده خب لغو دوستی بزن

جای مرد اینجاست؟؟؟

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن