اول بگم که خیلی خیلی پولدارن از اول با ازدواج ما مخالف بود نه مراسم عقد اومد نه عروسی یک هزار تومن برامون خرج نکرد شوهرم خودش به سختی همهٔ لوازما رو خرید و خونه رهن کرد و منم جهازمو آوردم چیدم تا بچمون به دنیا اومد بعدش حتی دیدن بچم نیومد ولی برای نوه های دیگش از اول میره بیمارستان و گوسفند میکشه و...اصلا منو پاگشا نکرد ولی جاری بعد از منو بیا بیین که چه مجلسی گرفت و چه کادوها و چه طلاهایی داد که اصلا برام مهم نیس چون من از همه جاریام سرترم چه از حاظ مالی و تحصیلات و.. شوهرم برام خیلی طلا خرید اصلا از نظر مالی حسودی نمیکنم ولی مادرشوهرم خیلی بهم بی احترامی میکنه منم هیچی نگفتم تا حالا خیلی بی محلی میکنه با همه اینا بازم من روز مادر هر سال براش کادو میخریدم اما امسال حتی نرفتم دیدنش الان 2 ساله که حتی یکبار خونم نیومده ولی همش هر کار داره به شوهرم زنگ میزنه با اینکه 4 تا پسر دیگه داره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الانم من باردارم حتی یکبار بهم تبریک نگفته منم امسال روز مادر نرفتم خونش اینم بگم که به همه بچه هاش خونه دا ده چون خیلی پولدارن اما به ما نداد تا اینکه امشب دیدم آب خونمون یخ زده با همسرم رفتیم که خونشون بمونیم (من یکساله که خیلی خیلی کم میرم خونش حتی برا شام. وناهار نمیمونم اما بچه های ديگش هر روز خونش میخورن. ومیخابن) اما مادرش گفت خب دبه ها رو از توی انباری بیارین آب کنین ببرین برا خودتون منم خیلی ناراحت شدم که یک آدم چقد میتونه ظالم باسه که به بچه و نوه ی خودش رحم نکنه توی این سرما گفت آب ببرین حتی یک تعارف نزد که همینجا بمونین
من نمیدونم این جور آدما وجدان ندارن ینی اخرت و عذاب الهی حالیشون نیس
مادرشوهرم سالمه سالم بود بخدا از وقتی من اومدم توی خونوادش ن انقد که به من و شوهرم بدی کرد وبین ما و بقیه بچه هاش فرق گذاشت که الان سرطان گرفته و هررزو توی راه دکتره حتی دکتر بهش گفته نمیتونی از شهر خارج بی چون هر لحظه ممکنه حالت بد بشه شوهرم میگه انقد در حق تو بدی کرد که این بلا سرش اومد اما هنوز درس و عبرت نشده براش و بازم اذیتم میکنه با بی محلی و تیکه هاش