2821
2789
عنوان

تنهایی

78 بازدید | 7 پست

حالم خوب نیست خیای دوست دارم بمیرم بارها از خدا خواستم منو ببره اما نمیدونم چرا منو نمیبره پیش خودش از این همه سختی از این همه درد و غمی ک تو دلمه خسته ام یکی بیاد ب من بگه چیکار کنم یکی بیاد ب حرفی بهم بزنه ک بتونم سرپا شم 

عزیزم . چرا اینطوری هستی . کاش یاد میگرفتیم خودمون به خودمون محبت کنیم . کاش یاد میگرفیم خودمون به خودمون افتخار کنیم و قدر خودمون رو بدونیم . من که ۴۲ سالمه فکر نکنم دیگه یاد بگیرم که از کسی انتظار نداشته باشم . شما یاد بگیر که خودت رو تحویل بگیری 

عزیزم . چرا اینطوری هستی . کاش یاد میگرفتیم خودمون به خودمون محبت کنیم . کاش یاد میگرفیم خودمون به خ ...

شاید باورت نشه تو سخت ترین روزهام تو تو بدترین شبهای زندگیم هیچکسی نبود نه خواهرم نه مادرم منو ول کردن ی گوشه به امون خدا خیای دعا کردم خیای ب خدا التماس کردم من تنهام حداقل از این بدبختی ک توش اقتاذم نجاتمون بده اما انگار اونم ولم کرده انگار اونم براش مهم نبست چ دردی چ غمی دارم میکشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به این فکر باش که خودت خدایی . خودت باید خودت رو بوس کنی . و به خودت محبت کنی . دست نوازش بر سر خودت ...

برام دعا کنید لطفا چون خسته ام از اینکه انقدر‌ خودمو سرپا نگه داشتم خسته ام 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز