2777
2789
عنوان

تنهایی

78 بازدید | 7 پست

حالم خوب نیست خیای دوست دارم بمیرم بارها از خدا خواستم منو ببره اما نمیدونم چرا منو نمیبره پیش خودش از این همه سختی از این همه درد و غمی ک تو دلمه خسته ام یکی بیاد ب من بگه چیکار کنم یکی بیاد ب حرفی بهم بزنه ک بتونم سرپا شم 

عزیزم . چرا اینطوری هستی . کاش یاد میگرفتیم خودمون به خودمون محبت کنیم . کاش یاد میگرفیم خودمون به خودمون افتخار کنیم و قدر خودمون رو بدونیم . من که ۴۲ سالمه فکر نکنم دیگه یاد بگیرم که از کسی انتظار نداشته باشم . شما یاد بگیر که خودت رو تحویل بگیری 

عزیزم . چرا اینطوری هستی . کاش یاد میگرفتیم خودمون به خودمون محبت کنیم . کاش یاد میگرفیم خودمون به خ ...

شاید باورت نشه تو سخت ترین روزهام تو تو بدترین شبهای زندگیم هیچکسی نبود نه خواهرم نه مادرم منو ول کردن ی گوشه به امون خدا خیای دعا کردم خیای ب خدا التماس کردم من تنهام حداقل از این بدبختی ک توش اقتاذم نجاتمون بده اما انگار اونم ولم کرده انگار اونم براش مهم نبست چ دردی چ غمی دارم میکشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به این فکر باش که خودت خدایی . خودت باید خودت رو بوس کنی . و به خودت محبت کنی . دست نوازش بر سر خودت ...

برام دعا کنید لطفا چون خسته ام از اینکه انقدر‌ خودمو سرپا نگه داشتم خسته ام 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز