2777
2789
عنوان

با بچه ی بی ادب چطوری کنار بیایم ؟

277 بازدید | 25 پست

با بچه ای که کار های زشت میکنه و حرفا و صداهای زشت از دهنش در میاد ، و خیلی هم از این کار لذت می بره چی کار باید کرد ؟ 

چطوری باید این عادت رو از سرش بندازم ؟ 

(پ.ن : مشترک موردنظر ۸ سالشه) 

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

پناه بر خدا قبلا این کارا برا سنای بالاتر بود....ایشون یره تو جامعه بدترم میشه که..... واقعا نمیدونم چه میشه کرد اصلا جو جامعه خیلی مسمومه....من سالیان تلاش کردم که هم سنای خودمو از بی ادبی بر حذر دارم موفق نشدم...فک کنم چارش روانشناسی باشه فقط....

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشت ساله بچه نیست.میشه برد مشاور کودک

ممنون

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
پناه بر خدا قبلا این کارا برا سنای بالاتر بود....ایشون یره تو جامعه بدترم میشه که..... واقعا نمیدونم ...

تربیت از بچگی هست مشکل ما اینه میگن بچست که نمیفهمه درصورتیکه از دو‌سه سالگی کوتاهی کنیم حبران ناپذیره.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

نباید باهاش کنار بیای باید یادش بدی اتفاقا تازه امتحانشو دادم بیا بگم

اول باید بی توجهی کنی یعنی هرچی گفت بی توجه باشی نه خنده نه اخم اما وقتی حرف خوب میزنه بلافاصله تشویقش کن حتی اغراق آمیز اگر جواب نداد  بعد محروم سازی یعنی از یچیزی که دوست داره محرومش کنی بازم با جدیت ولی صمیمی ، نه خنده نه اخم چون بچه اخم و دعوا رو هم توجه می‌دونه و اگه از تو توجه مثبت نگیره یکاری می‌کنه تا حتی منفی بهش توجه کنی مثلا میگی اگر حرف بد بزنی یا صدا دراری پارک نمیبرمت یا هرچی که خودت می‌دونی اما واقعا پایبند باشی 

اما چون میگی هم فحش میده هم صدا درمیاره انتظار نداشته باش یکی دو هفته ای اوکی شه باید صبر داشته باشی 

اگر خواستی میتونم از کتابم برات عکس بفرستم یا یکی از استادام یا دوستامو بهت معرفی کنم

هشت ساله بچه نیست.میشه برد مشاور کودک

دوستم چندساله میشناسمت اینجا بارهاهم کلام شدیم. راهمناییای خوبی داشتی. راجع ب مشترک شماره دوسالو نه ماهه ام بگید. عصبانی میشه اسگل میگه وللللل نمیکنه. 

parasoo1989@
چرا عزیزم بچه حساب میشه با مشاور و روش تربیتی درست می‌تونه خوب شده جوجه

منظورم از اینکه بچه نیست اینکه درحدی نیست که نشه خوب و بد رو‌نفهمه.جوجه اخرش چی بود؟

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

پناه بر خدا قبلا این کارا برا سنای بالاتر بود....ایشون یره تو جامعه بدترم میشه که..... واقعا نمیدونم ...

همه شو از مدرسه یاد گرفته ، چند وقت پیش اومد خونه گفت «: خواهرجون یه چی بگم ؟ گوشِتو بیار : خیلی کـ*کشی» 

من هنگ کردم ، از کجا یاد میگیرن بچه ها اینا رووو ؟! 

هیچی دیگه ، هی راه می رفت تو خونه تکرار میکرد 🙁

منظورم از اینکه بچه نیست اینکه درحدی نیست که نشه خوب و بد رو‌نفهمه.جوجه اخرش چی بود؟

چرا واقعا نمیفهمن بعضیاشون 

خب جوجه‌س دیگه کوچولوئه واقعا هنوز دو رقمی هم نشده سنش