2777
2789
عنوان

با بچه ی بی ادب چطوری کنار بیایم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 25 پست
دوستم چندساله میشناسمت اینجا بارهاهم کلام شدیم. راهمناییای خوبی داشتی. راجع ب مشترک شماره دوسالو نه ...

منون.اول که برا تربیت بچه بزرگتر مواظب حرف زدنش باید باشه خود بچه تربیت میشه.اطرافیان خاله عمه عمو اینا شاید گفتن وسط حرفاشون‌جایی شنیده.خیلی خودتون مواظب باشید .عکس العمل زیادی هم‌نشون ندید تو‌این سن چون بخندین فکر میکنه کارش خوبه.عصبانی بشید هم نقطه ضعف دستش دادین .یه اخم و کم‌محلی کافیه به نظرم.اگر متوجه میشه یه جا تنهایی بهش جدی تذکر بدید

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

چرا واقعا نمیفهمن بعضیاشون  خب جوجه‌س دیگه کوچولوئه واقعا هنوز دو رقمی هم نشده سنش

من موافق نیستم.کامل تربیت پذیرهست و میفهمه خوب و‌بد رو اصلا توجیه خوبی نیست که سنش دو‌رقمی نشده نمیفهمه.از سه سالگی همه روانشناسا میگن بچه تربیت پذیر میشه پس میفهمه.خ‌وب و‌بد رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تربیت از بچگی هست مشکل ما اینه میگن بچست که نمیفهمه درصورتیکه از دو‌سه سالگی کوتاهی کنیم حبران ناپذی ...

این از مدرسه یاد گرفته ، تا قبل از مدرسه رفتنش انقدر مودب بود ! هر چی میگفتی میگفت چشم الان انجام میدم 

حالا میگی با لحن قلدرها میگه بِ طُ چِ بچه سوسول :| بخام انجام میدم خو :| انگار نه انگار بزرگترشم ! 

توی این یکی دو سال زمین تا آسمون رفتارش عوض شده

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
من موافق نیستم.کامل تربیت پذیرهست و میفهمه خوب و‌بد رو اصلا توجیه خوبی نیست که سنش دو‌رقمی نشده نمیف ...

نه نه من تو این مورد باهاتون موافقم منظورمو بد گفتم احتمالا 

من خودمم فارغ‌التحصیل روانشناسی ام و قبول دارم حرفتونو

نباید باهاش کنار بیای باید یادش بدی اتفاقا تازه امتحانشو دادم بیا بگم اول باید بی توجهی کنی یعنی هر ...

سلام ممنون 🙂

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
منون.اول که برا تربیت بچه بزرگتر مواظب حرف زدنش باید باشه خود بچه تربیت میشه.اطرافیان خاله عمه عمو ا ...

از خودمون شنیده . اونم نه ک دایم بگیما. شوهرم پای تلفن مثلا. اخه اسگلم نمیتونیم بگیم😫😫😫🤕🤕🤕🤕😂😂 خنده ک اصلا. اما بی توجهی میکنم باز دفعه ی بعد میکنه. بعضی وقتا نگاش میکنم و رد میشم. تذکرم ک بارها دادم هم جدی هم اینجوری ک مثلا شخصیتای خیالی ک دوسشون داره حرف خوب میزنن .حرف بد بزنن یا پرت کنن اون یکی نمیاد بازی کنه باهاش...اما باز عصبانی ک میشه میگه. 

parasoo1989@
منظورم از اینکه بچه نیست اینکه درحدی نیست که نشه خوب و بد رو‌نفهمه.جوجه اخرش چی بود؟

وقتی مودبانه صحبت میکنم بهم میگه بی ادب 

وقتی بهش اجازه میدم فلان کار رو کنه کتکم میزنه و میگه اسکل 

بعد خودشو مودب ترین بچه جهان می بینه 

یه بار با افتخار می گفت از من با ادب تر وجود نداره، همه شما بیشعورین ، مخصوصا تو خواهرجون 

خیلی دلم شکست ، اگه من بیشعورم خواهر"جون" گفتنت دیگه چیه ؟ 

حوصلش که سر میره فقط اذیت می کنه و اگه از خودت دفاع کنی تا فردا صبح فوش ناموسی میده 

چرا اصلا مامانم گذاشتش مدرسه 🥺

چندین بار تا مرز مرگ رفتم از دستش ! یه بار آب و وایتکس داد بخورم گفت شربته ! نکبت توش لیمو هم ریخته بود که گولم بزنه ! 

اینطوری پیش بره تا قبل ۲۰ سالگیم اولین تار موی سفیدمو می بینم !

چرا واقعا نمیفهمن بعضیاشون  خب جوجه‌س دیگه کوچولوئه واقعا هنوز دو رقمی هم نشده سنش

فکر میکنه خیلی کارش درسته 😒 از دستش روانی شدم ! 

از خودمون شنیده . اونم نه ک دایم بگیما. شوهرم پای تلفن مثلا. اخه اسگلم نمیتونیم بگیم😫😫😫🤕🤕🤕🤕😂 ...

کم کم یادش میره وقتی اهمیت ندی.دیدم بچه زیر سه سال یه کلمه رو‌میگه ولی یهو از سرش افتادن.من خودمم مثلا حواسم نبوده گفتم عوضی مثلا راننده پیچیده جلومون یهو دیدم یه بار تکرار کرده خواهرزادم.خیلی باید مواظب بود دیگه بچه داری سخته برا همین چیزاشه دیگه.نگران نباش.هر سنی یه سری سختی داره .الان مثلا خواهرزاده من گاهی یه اخمی میکنه منه بزرگتر جا میخورم ولی فقط خودمو‌میزنم به اینکه ندیدم .خودم همیشه دعا میکنم برا پدر مادرا چون مسیولیته سختی دارید

وقتی مودبانه صحبت میکنم بهم میگه بی ادب  وقتی بهش اجازه میدم فلان کار رو کنه کتکم می ...

حتما حتما ببرینش مشاور.این خیلی خطرناکه.شاخ در آوردم