2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل شیرینی بخر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اگه متاهل هستید یه گل یا شیرینی یا یه روسری چیزی با خودتون ببرید به روشم نیاره ناراحت میشه   

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

خدا مادربزگتون حفظ کنه. من چندسالی که هر دو مادربزرگم از دست دادم ولی تا زمانی که زنده بودن روز مادر براشون یه هدیه می‌بردم بقیه نوه های متاهل هم یا هدیه و یا شیرینی برا  مادربزرگمون میاوردن، یهویی چقدر دلم براشون تنگ شد روحشون شاد

به زوووور مارو دعوت کردن خونه مادربزرگ همسرم دیگه یه جعبه شبرینی بردیم ضایع دست خالی بعددهمسر خنگ من جعبه شکلات هم خرید دیگه دوتا دوتا کسی نمیبره که من بدم امد چون کاری نکردن برامون فقطم این مناسبتا دعوت میکنن که ببریم براشون شوهرمم فهمید بدم امده گفت همون شیرینی ببریم ننش اونوقت ۱۰۰ گذاشت تو پاکت گفت اینم بدید… 

اونوقت واسه ما که از این ما ا بلد نیست بدبخت بی پول میشه واسه ما 

به زوووور مارو دعوت کردن خونه مادربزرگ همسرم دیگه یه جعبه شبرینی بردیم ضایع دست خالی بعددهمسر خ ...

دقیقا واسه من تازه عروسم جهازم هیچی ندادن زورم میاد منم 400 پول دادن عروسیم با اینکه ندار نیستن 

دقیقا واسه من تازه عروسم جهازم هیچی ندادن زورم میاد منم 400 پول دادن عروسیم با اینکه ندار نیستن  ...

ادم این چیزارو میبینه دلش نمیخواد هیچی ببره اصلا براشون من که انقدر مونده تو دلم و ازشون بدم میاد که نگو اصلا دلم باهاشون صاف نمیشه 

به زوووور مارو دعوت کردن خونه مادربزرگ همسرم دیگه یه جعبه شبرینی بردیم ضایع دست خالی بعددهمسر خ ...

مادر همسرتون از خودش پول گذاشته داده تا آبروی خودش حفظ بشه 

شماهم با مادر شوهرتون ازدواج نکردین که انتظار داشته باشین با شوهرتون ازدواج کردین  🙏🏻🌹

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
مادر همسرتون از خودش پول گذاشته داده تا آبروی خودش حفظ بشه  شماهم با مادر شوهرتون ازدواج نکردی ...

وقتی از زندگی کسی اطلاع ندارید و کار و رفتارهارو نمیدونید اظهار نظر نکنید همه زندگیا مثل هم نیست 🙏🌹