2777
2789

دوستان بیایین باهم باشیم بهم انگیزه بدیم ی بیو کوچیک از خودتون بدین.

من ساکن یکی از شهرا فارس ده سال دوری از درس مدرسه هم رشته انسانی بود ولی سال دوازدهم تجربی انشالله میخوام امحتان بدم . با وجود دوتا بچه شیر بشیر که کوچیکه نوزاد

صفرم حتی جمع تفریقم یادم رفته دیگه اعشار و کسر و توان و جذر و .... جای خود دارد که بخوام طبق فرمول برا فیزیک و شیمی یا ریاضی پیش برم .

ولی انگیزم قوی انشالله تا اول مهر 402من دیپلمم و گرفتم هرکی هم مثل من انگیزه بالایی داره برا موفقعیت بسم الله بیایین باهم باشیم تو تایپیک.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاممم پشت کنکور انسانیم میخوام تجربی بخونم

من خودم میدونم راه سختی جلو دارم من فعلا فکر خوندن کنکور ندارم همین خوندن کتاب ها هم شاخ غول شکستن ولی میخوام ثبت نام کنم شما برای کی میخوایین کنکور تجربی بدین؟

رشتت انسانی بوده؟؟ من یکمی ترس دارم واسه تجربی دوس ندارم بخونم ولی باز پشت بمونم

بنظرم هرچی علاقت هست براش بجنگ بیو پروفایلتون و نگا کردم سنتون کمه  برات بهترین هارو میخوام دوست گلم،

ولی من اگر برمیگشنم به سن شما هرجور بود دنبال علاقه هام میرفتم بدون در نظر گرفتن شرایط اطرافم. الانم نهایت تلاشمو میخوام بذارم حتی با وجود بچه و نداشتن تایم ازاد زیاد

واااای منم هستم شدید رفتم تو فکرش ولی من مشکلم اینه که باید از هفتم شروع کنم و اموزش از راه دور دقیقا مثل تو عم اسی همه چی یادم رفته نمیدونم چیکار کنم

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)