2777
2789
عنوان

مامان هایی قصد گرفتن دیپلم دارن بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا سه تا امتحان افتادبن یعنی؟

نه برای تغییر رشته 

یه بار چند سال پیش شوهرم گفت برو ادامه بده ولی رشته تجربی 

رفتم مدرسه گفتن چون ریاضی بودی برای اینکه بری تجربی باید درسای تخصصی رو امتحان بدی 

ببین گلی عصر ها هست کلاساش معمولا تق و لق ولی بری حضوری بزنی خوبه بهت نمره میدن

بنظرت حضوری بهتره ؟

الان حضوری میری ؟ 

صبر کن برم از مدرسه بپرسم ببینم باید چیکار کنم اگه حضوری بگن 

میرم اگه نه تو خونه میخونم 

ن زیاد خوب یاد نمیدن ببین گلی هرچیزی سرچ گنی اینترنت ویدیو ها خوبی بالا میاد برات

مرسی عزیزمم🥺❤️ ببخشید خیلی سوال میپرسم هی ... میگم اگه خوب یاد نمیدن پس به چ درد میخوره وقتی خودمون باید هی تلاش کنیم یاد بگیریم 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
ببین گلی عصر ها هست کلاساش معمولا تق و لق ولی بری حضوری بزنی خوبه بهت نمره میدن

بعد کلاساشو ک میری چند ساعتس چیا اموزش میدن از درسا 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)