2777
2789
عنوان

دختر داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 67 پست

خدا بهش سلامتی بده هر چی باشه دعا کنید خدا اولاد صالح بده به ادم،،یه ادمی بود خدا بهش بچه نداد انقدر نذر و نیاز و دکتر تا یه بچه خدا داد بهش ولی توی جوانی فوت کرد پدر و مادرش داغون شدن،،یه چی رو به عینه تجربه کردم تا وقتی زن عزیز نباشه بچه هاش هم برا مرد عزیز نیستن انشاءلله که شاد و سلامت باشین شب خوش🙏🏼  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اغلب دختر بچه لوس دیدم که حرفای گنده گنده میزنن مثل زن ۳۰ ساله رفتار میکنن

نمیشه اینطور گفت دخترا واااقعا خیلی زودتر از پسرا میفهمن و درک دارن و از سخنوری خوششون میاد.

منم اغلب پسرا رو دیدم که خیلی جیغ جیغو ونق نق و عصبی و زورگوان ولی نمیشه گفت همشون اینن.

منم چون دختر دارم همیشه میگم مامان پسرا چطور تحملشون میکنن.ولی ممکنه بعدا که اگه پسر داشته باشم نظرم عوض بشه😄

نمیدونم من دوتا پسر دارم غدن و هیچی نمیکنن حتی روز مادرجشن داشتن مدرسشون معلمشون گفت دست مادراتونو ...

پسر من از صبح ده بار دستم بوس کرده صورتم بوس کرده میگه مامان هیچی جای زحمت هات نمیشه اینقدر غصه میخوره کادو نخریده برام 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

پسر منم کوچولو بود همینجوری بود

خیلی زود به حرف اومد

دوساله بود شبها که گیج خواب میشد میگفت مامانی دوستت دارم میگفتمش منم دوستت دارم 

بعد میگفت وقتی من میگم دوستت دارم تو بگو عاشقتم 

الان هم که جوونی شده برای خودش هنوز خیلی مهربونه

اگه صبح بخواد از خواب برای کاری بیدارم کنه میبوسه و بیدارم میکنه 

نمیدونم من دوتا پسر دارم غدن و هیچی نمیکنن حتی روز مادرجشن داشتن مدرسشون معلمشون گفت دست مادراتونو ...

آره واقعا غدن پسرم5سالشه میگم بیا بغلم نمیاد خودشو میزنه به نشنیدن 😁

من دخترم ناخواسته باردار شدم میخواستم سقط کنم تا ۸ ماه گریه میکردم حسی بهش نداشتم میگفتم این اضافی ه ...

قدیمی ها میگن دختر وقتی به دنیا میاد میگه فقط ده روز منو نگه دار بعد ولم کن(منظور کسایی هست که پسردوستن)دختر خودش خودشو تو دل جا میکنه.

پسر منم کوچولو بود همینجوری بود خیلی زود به حرف اومد دوساله بود شبها که گیج خواب میشد میگفت مامانی ...

چه قشنگگگگ پسرای من مهربونن باهام خیلی وابستمن ولی محبت کلامی ندارن 😁من بهشون میگم دوستتون دارم هیچی نمیگن  میخندن فقط پسر کوچیکم میاد بغلم می کنه 

قدیمی ها میگن دختر وقتی به دنیا میاد میگه فقط ده روز منو نگه دار بعد ولم کن(منظور کسایی هست که پسردو ...

نه اتفاقا من عاشق دختر بودم اما چون بچه اولم کوچیک بود یک سال و سه ماه بود که دخترم باردار شدم شوک بهم وارد شد افسرده شدم اون شیر می‌خورد من اشک می‌ریختم میگفتم کوچیک بود ظلم کردیم بهش الان خداراشاکرم راستش تنها آرزویی که تو زندگیم بر آورده شده همین که یه پسر و دختر داشته باشم با اون اسم هایی که دوست داشتم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜