2777
2789
عنوان

دختر داشتن

1062 بازدید | 67 پست

سلام مامانایی که دختر دارن میشه احساستون رو بگین ؟؟

خدا به من بعد از دو پسر یه دختر داد الان 18ماهشه انقدددد شیرینه کاراش و مهربونه میخوام هر لحظه براش بمیرم ازصب که پامیشه دنبال منه بوسم می کنه برام صندلی میاره کنارش بشینم هرجا میخواد بره میاد دستمو میگیره که منم باهاش برم یوقتایی  یهو میاد داداشاشو بغل می کنه میبوسه شونه میاره موهامو شونه می کنه یهو میاد سرشو میذاره رو پاهام یا رو شونم ... انقد مهربونه از وقتی دنیا اومده حس می کنم عاشق زندگیم شدم گرم کرده خونمونو 

یوقتایی میگم یعنی همه دختربچه ها  اینجورین؟؟همیشه همینقد مهربون میمونه آخه😍😍

سه تاشونو یه اندازه دوست دارم اما دختر داشتن خیلیی حس شیرینه خدا به هر کی آرزوشو داره بده 🤲😍 

ای خدا دلم رفت براش 🤤♥️♥️

اسم این تاج سر چیه ؟

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم ناخواسته باردار شدم میخواستم سقط کنم تا ۸ ماه گریه میکردم حسی بهش نداشتم میگفتم این اضافی هست وای وقتی دنیا اومد شد زندگیم وای الان جونمه اینقدر دوسش دارم خداراشکر میکنم سقطش نکردم دختر عشقه عشق

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خدا برات نگه داره گلم😍😍 خیلی ها تو همین سایت هستن که فقط پسر پسر میکنن اینها لیاقت دختر دار شدن ر ...

چه اسمی جون 😂♥️

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
اسمش بهار هس عزیزم

پس شده بهار زندیگتون 🥺♥️

خدا برات حفظش کنه