2777
2789
عنوان

دختر داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 67 پست
یادم نیست ان تی رو  ولی ریسک آزمایشم 1به 500بود منم خیلییی اونموقع استرس داشتم انقد تاپیکای ن ...

منم‌خیلی خوندم ولی خیلی میترسم.

ان شاء الله خدا دل همه رو تو این روز عزیز وبعد هم دل من رو شاد کنه و هدیه روز مادرم سلامتی بچم‌باشه.

من عاشق دخترمم یه وقتایی کم حوصله ام جوری با مهربونی باهام رفتار میکنه که حالمو عوض میکنه ،وقتی باردار بودم همش دعا میکردم بچم دختر بشه همدمم بشه ،خداروشکر میکنم واسه وجودش😍

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحیات بچه ها با هم متفاوته

من پسر دومم دنیای مهر و محبت

مدام در حال کمک و محبت به بقیه اعضای خونه ست

پسر اولم کم ابراز می‌کنه

تو یک جنس هم چنین تفاوتهایی دیده میشه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اونم خوبه ولی عاشق باباشه.شب رو دست باباش میخوابه.ولی حواسش به منم هست هردو جنسش آدم داشته باشه خیلی ...

خخخخخخ

حالا من اصلا خواهر ندارم ۶ تا هم برادر دارم فکر کنم چون تو پسرا بزرگ شدم دنیای دختر بجه ها برام غریبست 

ولی خدایی پسرا خیلی شیرینن بخصوص غد بازیهاشون😁😁

روحیات بچه ها با هم متفاوته من پسر دومم دنیای مهر و محبت مدام در حال کمک و محبت به بقیه اعضای خونه ...

آره درسته..پسرای منم  روحیاتشون باهم فرق می کنه یکیشون عاطفی تره 

هربچه ای یه دنیایی خاص خودش داره 

خدا همه بچه ها رو برا مامان باباها حفظ کنه🤲❤️

سلام به همگی.حالا من همیشه میگفتم پسر خیلی شیرینه.چون دادش کوچیکم رو خودم بزرگ کردم.دختر بچه که میدیدم،لوس بازی هاش رو که میدیم با جیغ زدناش،میخواستم خفش کنم.اما خدا بهم دختر داد.تازه میفهمم دختر چقدر شیرینه.روزی هزار بار بخاطر داشتنش خدا رو شکر میکنم.مثل چسبونک میچسبه بهم و بوسم میکنه.بغلم میکنه.واااای دختر عشقه.خدا به همه بده از این دخترها.خدا خوشبختش کنه😍❤️