2777
2789
عنوان

دختر داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 67 پست
نگران نباش عزیزم خیره مطمئن باش کوچولوت سالمه سالمه منم سر پسر دومم ان تی بالا بود  آمنیوسنتز ...

وای عزیزم راست میگی؟؟؟؟یادت میاد چند بود؟سه شنبه باید برم انقدر استرس داااارم.😭😭😭

خداروشکر ان شاء الله خدا حافظ بچه هات باشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش عزیزم خیره مطمئن باش کوچولوت سالمه سالمه منم سر پسر دومم ان تی بالا بود  آمنیوسنتز ...

من همین دیروز دلم رفت براش ۵ سالشه دیروز داداشش از مدرسه اومد خونه همین که داداششو دید گفت چشاتو ببند سوپرایزت کنم بردش دم پنجره گفت ببین داره برف میاد اونم الکی خوشحالی کرد اینم دستاشو باز کرد گفت بیا بغلم ..بچم دیگه به ذهنش نرسید داداشش از بیرون اومده 😄

عضو گروه 
اخه من عاااااااشق پسرم .از بچگی هم پسربچه دوست داشتم.هم کم حرف هستن هم لوووووس نیستن.نوع محبتشونم خا ...

همه مثل هم نیستن. ویژگی هایی که گفتین ممکنه تو هر دو جنسیت باشه.

فرق نذارین حداقل بین دختر و پسرتون

اخه من عاااااااشق پسرم .از بچگی هم پسربچه دوست داشتم.هم کم حرف هستن هم لوووووس نیستن.نوع محبتشونم خا ...

منم مثل شما عاشق پسرم دوتا هم پسر دارم راستش نمیدونم دختر داشتن چجوریه ولی احساس میکنم حوصله ی لوس بازیه دخترا رو ندارم 

وای عزیزم راست میگی؟؟؟؟یادت میاد چند بود؟سه شنبه باید برم انقدر استرس داااارم.😭😭😭 خداروشکر ان شا ...

یادم نیست ان تی رو 

ولی ریسک آزمایشم 1به 500بود

منم خیلییی اونموقع استرس داشتم انقد تاپیکای نی نیسایت رو خوندم دیدم بیشتر از 90درصد اینایی که ریسک داشتن امنیوسنتز شدن یا سل فری دادن بچه هاشون خداروشکر سالم بود 

واسه اطمینان خاطر خودت آزمایش رو بده اصلا یه درصد هم فکرای منفی نکن عزیزم

منم مثل شما عاشق پسرم دوتا هم پسر دارم راستش نمیدونم دختر داشتن چجوریه ولی احساس میکنم حوصله ی لوس ب ...

اونم خوبه ولی عاشق باباشه.شب رو دست باباش میخوابه.ولی حواسش به منم هست هردو جنسش آدم داشته باشه خیلی خوبه ولی منم مثل شما پسر دوست دارم .شایدم چون برادر ندارم  تاثیر داشته باشه ضمنا پسره خیلی آرومه برخلاف دخترم که از دیوار راست بالا میره  

اسمش بهار هس عزیزم

اره همشون اینجورین تو فامیل یکی داریم انقدر بانمکه و با محبته منی که غریبه بودم رو هم خیلی دوست داشت با محبت بغلم میکرد بوسم میکرد😻😻😻 برا مامان باباش چه شیرین زبونیایی میکرد ادم کیف میکرد مامان باباش ذوق میکردن😻😻😻